Sjælland Serie 2 Pulje 4

FK Sydsjælland mangler bredde i truppen

Foto: FK Sydsjælland

Hvilken serie og række kan man finde jer i, når efterårssæsonen sparkes i gang? 
– Serie 2, pulje 4

Hvad er klubbens officielle målsætning for den kommende sæson?
– Vi vil rigtig gerne i top 6.

Hvorfor er den i dine øjne realistisk?
– Hvis vi kan stille med stærkeste 14 mand hver gang, så har vi holdet til top 6, og faktisk også mere end det. Omvendt hvis vi skal for langt ud i truppen, så har vi ikke bredden, og så skal vi helt sikkert kigge den anden vej. Så det kræver planlægning fra vores spillere.

Hvad gør den urealistisk?
– Hvis vi ikke lærer at forsvare os bedre, og minimere personlige fejl, så kommer vi til at lukke for mange mål ind, og så bliver top 6 svært at nå. Men vi har fokus på det, og træner der efter.

Hvem ser du som favorit til op- og nedrykning i jeres pulje?
– Ørslev som største favorit, Gørslev og B73 Slagelse lige efter. Ørslev har oprustet rigtig godt på spillersiden. Og så har deres træner inden for de sidste par sæsoner fået dem til at spille rigtig god fodbold. Gørslev har også oprustet på deres SS hold, og det må smitte af på deres serie 2 hold. Slagelse plejer at være rimelig stabile. Nedrykning spillet kommer til at foregå blandt alle andre hold. Dog forventer jeg at Lynge – broby og Høng får det svært. Alt dette er dog kun store gæt.

Hvor forventer du, at I ender i rækken?
– Top 6

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.