Sjælland Serie 2 Pulje 4

FK Sydsjælland skal have tid til at cleare hovederne

Foto: FK Sydsjælland

Hvordan skal I bruge sommerpausen?
– Den skal bruges til at cleare hovederne og få friske ben. Vi fik spillet en del kampe på kort tid, inden den officielle sommerpause. Og det kunne bestemt ses i den sidste kamp vi spillede.

Hvornår starter I officielt forberedelserne til efterårssæsonen?
– Vi starter tirsdag 21 juli. Kl 18.30 ved Fladså hallen i Mogenstrup.

Forventer du, at I får nyt blod ind i truppen?
– Ikke lige umiddelbart desværre. Men hvis der render nogen gode gutter rundt på sydsjælland, og som har niveauet til minimum serie 2, og som mangler et sted at spille, så kom endelig ud til os. Vi kunne sagtens bruge nogen stykker til at skærpe konkurrencen på holdet!

Er der nogle spillere, som du forventer, forlader jer?
– Desværre ja. En enkelt (måske 2) er flyttet til København, og en anden stopper på grund af vedvarende skader. Så for at bygge videre på spørgsmålet ovenfor. FK sydsjælland kunne sagtens bruge nogen nye spillere. Især hvis man har sin force i det defensive arbejde, er man mere end velkommen, når vi starter op her om under 2 uger.

Hvis man som spiller overvejer at skifte klub, hvorfor skal valget så falde på din klub?
– Det skal man forbi vi har nogen rigtig gode rammer i klubben. Vi føler selv at træningen foregår på et højt niveau, hvor vi træner for at blive et boldbesiddende og spilstyrende hold. Der er selvfølgelig også tøj til træning. Der udover er det sociale også en vigtig del af senior holdene i klubben, og man snakker sammen på kryds og tværs af serie 2 og serie 5 holdene, og øllene bliver altid serveret kolde efter endt træning og kamp.

Skal I deltage I nogle sommerturneringer?
– Ingen sommerturneringer til os. Vi arrangere selv vores kampe.

Hvad ser du mest frem til i efterårssæsonen?
– Ser frem til at spille om point igen, og få noget rigtig nerve i kampene. Vi nåede kun en enkelt kamp her i foråret, som virkelig gjaldt noget.

Hvorfor?
– Efter et ødelagt forår på grund af corona, kan man næsten ikke andet, end glæde sig til at komme igang!