top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 2 Pulje 4

FK SYDSJÆLLAND VENDTE 0-3 TIL 3-3 MOD SUSÅ

Foto: FK Sydsjælland
Endnu en kamp er overstået – hvem mødte I og hvad blev slutresultatet, samt hvem stod for jeres mål i kampen?
– Vi mødte Suså på udebane og tog hjem der fra med 3-3. Efter at have været nede med 3-0 indtil 70 minut, får vi vendt det hele og får udlignet til 3-3 i overtiden. Kevin Fobian sted for alle vores 3 scoringer.Hvad overraskede dig mest i løbet af jeres seneste kamp og føler du kampens resultat var i overensstemmelse med spil og chancer?
– Det overraskede mig at Suså kun havde luft til 70 minutters fodbold. Dog stjæler vi nok et point i kampen. Vi er spillet ud af banen, indtil de løber tør for kræfter, og Suså skulle nok have lavet et par mål mere, i deres bedste periode.
Og så vil jeg lige sende en hilsen til Suså’s nummer 3, Magnus Fladberg: aldrig hån en modstander når man er foran, når man ikke er sikker på at vinde.

articles banner

Der er tit fokus på dommerpræstationen – hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
– Ved ikke hvor jeg skal begynde. Vi har i weekenden en fuldstændig inkompetent dommer. Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Jeg er glad for at dommerne gider bruge deres fritid på at dømme. Men når samtlige dommere, har deres eget regelsæt med, weekend efter weekend, så er det svært som spiller, at vide hvilke regler vi spiller efter. Dommer standarden bliver kun dårligere. Vi bliver ramt af 2 røde kort for “brok”, hvor der i situationerne slet ikke bliver snakket til ham. Vores assistent træner bliver sendt væk for brok. Han sagde som den eneste på sidelinjen, intet. Suså får 2 røde for brok, hvor der er i hvert fald på det ene, heller ikke bliver sagt noget til dommeren. Herfra kommer der nu en opfordring til DBU og deres dommeruddannelse. Uddannelsen må skulle gennemtjekkes på en eller anden måde. For det kan ikke være rigtigt, at alle dommere måske sidder og sover under deres kursus. For igen, dommerne har efterhånden deres egne regler!

Efter weekendens kamp er I nu lidt over halvvejs i efterårssæsonen – hvordan vil du beskrive jeres efterårssæson indtil nu?
– Godkendt. Målet har været at være med i den bedste halvdel. Og det gør vi.