Danmarksserien Pulje 3

Fodbolden har været savnet i Herning Fremad

Herning Fremad Herning Fremad

Hvad tænker du om, at regeringen igen har givet mulighed for, at I kan komme ud at træne?
– Jeg var nok lidt hurtig til at være lidt opgivende da Regeringen lagde de første retningslinjer ud for fodbolden. Jeg arbejder selv i institution og har et godt billede af hvad der kan lade sig gøre i praksis. Men jeg synes at reglerne er blevet rettet godt til nu og det kan godt lade sig gøre at lave en god træning. Det giver også et ekstra boost på den sociale front. Nu kan vi se hinanden igen og det er super godt.

Hvordan var følelsen ved igen at komme på græs?
– Spillerne og trænerne er glade, der er højt humør og folk giver den gas. Man kan godt mærke at folk har savnet at spille fodbold.

Hvilke forholdsregler har I taget i klubben for at kunne træne?
– Vi har delt banerne ind ligesom reglerne foreskriver det. Jeg syntes man har fundet et fornuftigt niveau i forhold til hvad man kan forvente af en fodboldtræning, samtidig med at man skal passe på hinanden og mindske smitterisikoen. Vi træner ”normalt” resten af foråret, som er to gange om ugen. Formen skal nok blive bedre men jeg ved ikke om jeg håber vi kommer til at spille flere DS kampe indtil sommerferien. Folk er på ingen måde i kampform

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

.