FOR 1 ÅR SIDEN SPILLEDE ÅDALEN SERIE 4 – NU KÆMPER DE OM EN PLADS I SERIE 2

serie_ligabold

Et flot efterår er for jeres vedkommende afsluttet med I har sikret jer PLAYOFF-kampe om en oprykningsplads til Serie 2 fra foråret 2020 – hvem skal I møde og hvornår skal kampene afvikles?
Vi skal spille mod Hammel GF i en afgørende kamp, vi er lige kommet forbi Auning efter en af de mest ufortjente sejre, jeg har været til som træner. Vi spillede 1-1 og også i forlængelsen, så vi endte med at vinde på straffe, da vores målmand Rasmus Thomsen reddede tre af Aunings straffespark. Vi skal møde Hammel på tirsdag 12/11 kl. 19.30 på Hammel stadion.

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
Det bliver lidt en spøjs kamp, da vi har været i pulje med Hammels 2. hold og nu skal møde deres 1. hold i playoff, så derfor tror jeg at de kender os særdeles godt. Jeg kender ikke meget til dem endnu, men kender flere af trænerne de har spillet mod i år, så må i gang med at researche på dem. Men uden tvivl har de mere erfaring og højere tempo at trække på, da vi for et år siden spillede i serie 4.

Hvem er “den usynlige profil” på jeres hold, manden der tager de ekstra meter og kan sikre jer sejren?
Den usynlige profil på vores hold er holdet. Vi har en rigtig god sammentømret trup, her har der indgået 16-18 mand i løbet af sæsonen, derfor gjorde det også ekstra ondt at vælge de 14, som skulle spille første kamp. Da der var flere som havde fortjent at være med, måske lidt ændringer i truppen til på tirsdag. Den usynlige helt er vores løbepensum, vi har rigtig mange som kan blive ved med at give den gas, det fik jeg bekræftet i kampen mod Auning på 120 minutter…
Hvis du skulle sælge kampen, hvad kan man som tilskuer så forvente af kampen?
Det bliver en kamp med tryk på, hvor der helt sikkert vil være mange opsatte spillere. Så er det mere spændende om spillerne på begge hold kan finde det rigtige spændingsniveau. Jeg håber det bliver en tæt kamp, da vi så er med i kampen, så må vi se om heldet tilsmiler os ligesom det gjorde mod Auning.

”Åben Mikrofon” – hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved sæsonen indtil nu og hvad har været den største negative oplevelse?
Vi har spillet en sæson over det niveau jeg havde forventet inden. Vi har mange gode spillere, men det er lykkedes her i efterårssæsonen at få spillet i stort set alle kampe til at virke rigtigt godt. Det har betydet, at vi har lavet mange mål og skabt mange chancer. Selvtilliden som spillerne har bygget op har været meget afgørende for at vi har været så gode, spillerne tror på de kan spille det spil og løse de opgaver de møder i kampene. Dette lykkedes ikke mod Auning, så derfor må vi lige tænke igennem, hvad de gjorde som vi ikke kunne løse. Vi skabte nemlig ikke andet end 1 ½ chance mod Auning. Nå ja, så er det min sidste kamp som træner efter 8 sæsoner/4 år, så det bliver vemodigt, hvad enten det går godt eller skidt.