Forkæl kæresten med en weekend i spa

Spa

Dette indhold er sponsoreret

De her ture, hvor vi virkelig finder ud af, hvor mange fuldvoksne mænd der egentlig kan være i Andreas’ lille gule VW Fox, når der endnu engang skal hentes 3 point mod lokalrivalerne. Eller der skal i hvert fald drikkes øl i omklædningsrummet. Men disse ture har sin pris. Mange af os har en kæreste eller kone derhjemme, og det er måske ikke lige det, som hun synes er det sjoveste der kan ske i en weekend. Det er på tide, at vi får betalt lidt tilbage. Vi har derfor lavet en guide til, hvordan du kan arrangere den bedste tænkelige kæresteweekend i spa.

Først skal den bestilles

En god weekend tur kan kun ske, hvis der bliver taget initiativ til den. Du må derfor få den bestilt i god tid, så I er sikre på at kunne komme afsted. Men sådan en weekend på et spaophold kan være en pebret affære. Vi stod selv i samme situation, og vi gik derfor igang med at undersøge, hvordan vi kan gøre det billigst muligt. Vi faldt her over en hjemmeside, som har lavet en liste over de bedste spa tilbud. På Spatilbud.dk får du hurtigt et overblik over, hvor du kan finde de bedste steder, til de færreste penge. Siden bliver løbende opdateret, så det er bare med at holde øje.

Sikre dig en behagelig rejse

Du har nu fået opholdet booket, du har overrasket konen og I er nu nået til afrejse. Det er starten på jeres tur, og det sætter derfor stemningen for resten af weekenden. Du bør derfor her gøre dig umage med, hvordan køreturen skal være. Lad os sige det på den måde – det er nok ikke den samme playliste, du skal sætte på, som når dig og resten af Serie 3 skal på tur. Prøv om du kan finde noget mere romantisk, som virkelig kan sætte rammen for den tur I er på vej på. Kan du måske også sørge for et glas champagne, så ville det nok heller ikke skade.

Klæder skaber folk

Det er lørdag aften, og I skal have den helt store menu på hotellet. Hvad tager du på? Lad os komme med et praj, det må gerne være mere gennemtænkt, end når du får en stadionplatte, alt imens du står og råber af de af dine venner, som var gode nok til at blive udtaget til førsteholdet. En skjorte hører sig som minimum til, og et par pæne bukser ville heller ikke skade. Vi er sikre på, at dette vil give dig tilladelse til at tage på udebaneture de næste mange sæsoner frem.