Jylland Serie 1 Pulje 5

FORTJENT FREDERIKSHAVN-SEJR MOD HIRTSHALS

Brødrene-Overlade

Hvem mødte I og hvordan endte kampen?
F.f.I. mødte Hirtshals på hjemmebane og sejrede fortjent med 3-0 efter en pauseføring på 2-0. Dejligt at komme på tavlen igen efter sidste uges ærgerlige nederlag til et velorganiseret Aabybro-hold.

Hvilken følelse står du med efter kampen?
Stor, stor glæde. Efter et par kampe med lidt for lidt fokus bagude, er det en stor lettelse at spille til nul mod et af rækkens mest formstærke hold. Vel og mærke at spille til nul i en kamp, hvor modstanderen velsagtens kun har en farlig afslutning opgøret igennem i form af et yderst veludført frispark på stolpen. Eneste malurt i bægeret, var at kampen ikke blev spillet på en lørdag.

Hvordan synes du modstanderen klarede det?
Hirtshals er notorisk et stærkt hold, og uhyggeligt gode når det kører for dem. Ikke så meget desto mindre er vi utroligt glade for at vi lykkedes med at lægge et godt pres på dem, specielt i indledningen af opgøret hvor vi vader i store chancer. Hirtshals manglede desuden et par vigtige spillere til søndagens opgør, men at vi alligevel kan dominere så markant i så vigtig en topkamp, det havde jeg alligevel ikke forventet.

Hvad kan I tage med jer videre?
Der er rigtigt mange ting at tage med til de sidste fire hamrende vigtige kampe. Først og fremmest at vi holder et godt hold nede på ingenting, og at vi tilnærmelsesvis viste skarphed igen. Vi kunne snildt have scoret nogle flere mål. En meget koncentreret indsats hele vejen rundt, og 14 mand i rødt og sort der følger trænerens instrukser til punkt og prikke, må også siges at være yderst positivt. Derudover er det også skønt at se hvor godt der bliver arbejdet på træningsbanen uge efter uge.