top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 8

Fortjent revanche til FC Horsens mod AGF

Foto: FC Horsens

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte AGF på hjemmebane og vandt 4-2.

Hvad er din umiddelbare reaktion på kampen?
– Humøret i hele truppen er fantastisk. Vi kommer bagud på et flot kontramål men viser endnu engang god moral og kommer igen, endda i flere omgange og med 20 min i undertal. Vi spiller ikke vores bedste kamp men som mange andre kampe i sæsonen virker det til at vi vil det mere end modstanderne og som tophold tipper marginalerne typisk ens vej.

articles banner

Hvilke ord vil du sætte på modstanderen efter opgøret?
– Jeg kan godt lide den salgs fodbold AGF praktiserer. De er gode til at holde i bolden og spille langs græsset. Jeg var nervøs inden kampen da vi tabte vores første opgør til dem men jeg synes at det er fortjent vi vinder og er glad for at få revanche i en fed kulisse takket være Red Army.

Der er et par runder igen. Hvordan ser du mulighederne i de sidste kampe?
– Vi skal som udgangspunkt bruge en sejr i de to sidste runder for selv at sikre oprykningen. Jeg kan læse at flere af holdene i puljen ikke synes vi spiller det bedste fodbold men vi har lagt nr 1 sidste første spillerunde og er bedre end alle hold indbyrdes (med undtagelse af IFSK som vi mangler at møde igen). I mine øjne er vi det hold der fortjener at rykke op men det kræver at vi kan gøre tingene færdige og det tror jeg også på at vi gør. Vi er topmotiveret og klar til at møde Brabrand på lørdag.

https://ligabold.dk/bet25-vm-bonus-til-alle-baade-nye-og-gamle-kunder/