Jylland Serie 2 Pulje 13

Foulum IF-cheftræner: Aalestrup har skuffet mig mest

Foulum Foulum

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse, og hvorfor?
Nørager, synes virkeligt, at de har præsteret over evne i positiv forstand. Letter på hatten for holdet og ikke mindst for det flotte arbejde, Rico gør derude.

Formåede holdet at straffe jer, eller fik I lukket mandskabet godt ned?
Vi straffede dem i det første opgør, hvor vi vandt 5-2. I Nørager vandt de fortjent 2-0 og vi blev straffet for, at vi ikke kendte vores besøgstid de første 15 minutter, hvor vi havde en del chancer.

Hvilket hold har så været den største skuffelse, og hvorfor?
Det har Aalestrup uden tvivl! Men skarpt forfulgt af Farsø. Aalestrup har rigtig mange dygtige spillere, men har på trods af det tabt ikke mindre en fem ud af 13 kampe og sniger sig dermed i Serie 1 på en andenplads, hvilket jo også var deres målsætning. De har mange dygtige spillere, men de fungerer ikke pt. som et hold, og det må siges at være skuffende.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række henover efteråret, og er du overrasket over niveauet, og hvorfor?
Vores bundniveau har været alt andet end godkendt, så det skal vi arbejde på i en kommende sæson. Jeg er ikke overrasket over niveauet i vores pulje.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]