Fr.holm Sydhavnen blev straffet af Sundby

Seriefodbold

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse, og hvorfor?
Jeg synes, at Sundby så stærke ud i den kamp, vi mødte dem. Ganske vist på en dag, hvor vi selv underpræsterede gevaldigt,, men synes, at Sundby så gode ud. Og så er synes jeg, at det er flot, at CSC har samlet 20 point sammen og er placeret på en sjetteplads. De imponerede mig ikke, da vi mødte dem, så jeg havde ikke troet, at de kunne kravle op på en sjetteplads midtvejs i sæsonen. Det er godt gået.

Formåede holdet at straffe jer, eller fik I lukket mandskabet godt ned?
Jeg vil nøjes med at holde fokus på Sundby-kampen. Ja, de straffede os, idet vi tabte 2-5. Men det var en kamp, hvor vi gav utrolig meget væk, så de kunne faktisk godt have straffet os yderligere i den kamp.

Hvilket hold har så været den største skuffelse, og hvorfor?
Uden at have den helt store kendskab til alle hold, så må det være Østerbro, idet de ligger sidst og kun har fået skrabet to point sammen i 12 kampe. Det kan jeg heller ikke forestille mig, at de selv er tilfredse med.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række henover efteråret, og er du overrasket over niveauet, og hvorfor?
Jeg synes, at der er et fint niveau i rækken, og jeg oplever, at holdene er utrolig tæt, og at alle næsten kan slå alle.
Men set på resultaterne, så har Viktoria og Bispebjerg formået at udvise den største stabilitet.

Tror du, at corona-krisen har haft betydning for kvaliteten af spillet i rækken, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Jeg tror ikke, at den har haft negativ betydning i den forstand. Ja, vi måtte holde pause i marts/april måned, men vi har kunnet træne fra maj og frem til sæsonstart. Vores spillere var meget fodboldsultne, og det forestiller jeg mig har været gældende i mange klubber, så spillerne har prioriteret deres træning og deres kampe i en tid, hvor mange andre ting ikke har været muligt.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.