Fr.holm Sydhavnen sejrede trods ‘et helt vanvittigt storm/haglvejr’

Bk. Frederiksholm Sydhavnen 9029

Hvordan havde I snakket om at gribe kampen an?
Vi har haft en god opstart med et fantastisk træningsfremmøde, og vi har også fået en del minutter/meter i benene i både interne træningskampe, men også i “rigtige” træningskampe. I den sidste træningskamp inden turneringsstart leverede vi en rigtig stærk præstation mod Avedøre, så vi havde egentlig mest fokus på at tage de gode ting med til den første kamp mod Føroyar, velvidende at første kamp altid er speciel, og sjældent bliver nogen velspillet kamp.

Er du tilfreds med holdets præstation i kampen, og hvorfor?
Vi vandt 4-2, og det er vi tilfredse med. Selve kampen var ikke specielt køn, men det var også et helt vanvittigt storm/haglvejr, som ikke gjorde det nemt for spillerne.

Er du positivt eller negativt overrasket over holdets præstation, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Jeg ved, at vi kan spille bedre, end det vi så i mandags, og det kommer vi også til undervejs i sæsonen. Men at vinde på de dage, hvor det ikke lige spiller 100 procent, det er kvalitet.

Hvilken udtryk synes du, at holdet fik vist?
Vi fik vist, at vi har mange strenge at spille på i vores offensiv, som gør, at vi fik skabt chancer og scorede fire gode kasser. I forhold til bevægelse og boldomgang, så kan vi bygge på, og det kommer vi også til.

Hvis du skal udpege én eller flere detaljer fra kampen, hvad skal det så være?
Det må være vores 3-1-mål. Et godt opspil efter fodboldens ABC, som Kenneth Michaelsen sluttede af med at krølle over i det lange hjørne med venstreskøjten. Et klassemål.

Hvad skal der arbejdes på forud for den næste turneringskamp?
I næste kamp skal vi møde Hellas på udebane på græs. Vi har endnu ikke haft vores første træning på græs, det har vi først torsdag. Så vi skal helt klart omstille os på torsdag og finde en god gameplan, der vil virke på lørdag.

Hvem var kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Vores dobbelte målscorer Mads Albryn som er inde i en rigtig god udvikling. Det har vi set til træning, i træningskampene og nu også i turneringen. Jeg tror og håber, at Mads fortsat vil vokse og bygge endnu mere på.

Seneste kamp:
Modstander: IF Føroyar
Resultat: 4-2-sejr til Fr.holm Sydhavnen

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.