Fr.holm Sydhavnen skal møde rival to gange: Der skal nok blive krig

Bk. Frederiksholm Sydhavnen 9029

Hvordan har du det med, at I må samles 50 personer fra mandag 22. marts?
Det har jeg det fint med. Vi vil dog fortsat holde det opdelt og niveaudelt i mindre grupper, da vi gerne vil skabe den bedst mulige træning for hele vores seniorafdeling, der består af tre hold.

Er du overrasket over, at forsamlingsloftet for udendørs sport sættes op til 50 personer fra mandag 22. marts, og hvorfor?
Ja, jeg var sgu en smule overrasket. Men det er positivt og giver os nu muligheden for, at sæsonen kan blive sparket i gang til planmæssig tid, hvilket er skønt.

Hvordan vil I forberede jer til turneringsstarten? Er der fokus på træning, eller skal der noget kamptræning i benene i form af træningskampe?
Det er en kombination af træning, interne træningskampe uden udskiftere og nu her til sidst “rigtige” træningskampe mod modstandere udefra.

Hvilken kamp frygter du mest i turneringsprogrammet, og hvorfor anser du den som svær?
Jeg frygter ikke nogen kamp mere end andre. Vi ved, at vi skal spille en masse tætte kampe i en række, hvor alle mere eller mindre kan slå alle. Vi kan slå topholdene på en god dag og tabe til bundholdene på en dårlig dag. Så for os handler det primært om at fokusere på os selv og få skabt gode solide holdpræstationer, hvor defensiven fungerer, og hvor vi får sat vores kreative kræfter godt op på modstanderens halvdel. Lykkes vi med det, så skal resultaterne nok komme.

Hvilket hold anser du som jeres største konkurrent, og hvorfor netop det hold?
Jamen lige p.t., så er det de hold, som vi kæmper med i den nederste halvdel af tabellen, og det vil sige ØKF, Føroyar, Hellas, Prespa og Østerbro IF. Vi kæmper for at komme væk fra bunden og for at arbejde os tættere på midten af tabellen, hvilket, jeg også tror, gælder de andre nævnte klubber. Men skal vi nævne én decideret rival, så lad os da tage vores Valby-naboer fra Hellas, som vi skal møde to gange i dette forår. Der skal nok blive krig på kniven både ude og hjemme.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.