Fr.holm Sydhavnen-sportslig ansvarlig: Havde håbet på mere end en niendeplads

Bk. Frederiksholm Sydhavnen 9029

Hvilken placering og pointhøst endte efteråret med for jer?
Vi overvintrer på en niendeplads med 13 point for 11 kampe.

Levede efterårssæsonen op til jeres målsætning og dine forventninger, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Inden sæsonen blev sparket i gang, så havde vi håbet og troet på mere end en niendeplads.
Men med tanke på, at vi kom skidt fra start og kun havde fire point efter syv kampe, så er det mere end godkendt, at vi går på vinterpause på en niendeplads. Vi formåede at vinde tre af de seneste fire kampe og går på vinterpause med en rigtig god fornemmelse.

Synes du, at det er fair, at I har fået de point og den placering i efteråret, som I har, hvis man ser på jeres overordnede præstationer, og hvorfor eller hvorfor ikke?
I det store hele, så ja. I nogle kampe synes vi selv, at vi fortjente lidt mere, end vi fik. Men jeg er heller ikke i tvivl om, at nogle af modstanderne, vi slog mod slutningen af sæsonen, også følte, at de kunne have fortjent lidt mere, end de fik.

Hvordan vil du beskrive jeres efterårssæson?
Normalt siger man op og ned, men jeg vil sige ned og op. Vi kom skidt fra start og fik ikke de sejre og point, som vi gerne ville have. Nogle af præstationerne kan/skal vi i denne periode heller ikke være tilfredse med. Men som efteråret skred frem, så blev vi stærkere og stærkere, hvilket kunne ses i både spillet og resultaterne.

Hvad skal I som klub foretage jer over vinteren? Skal spillerne holde ferie, eller er der fokus på indendørsfodbold eller futsal, og hvorfor har I netop valgt dette?
På grund af hele corona-situationen, så har vi sat fodbolden helt på pause frem til, vi starter træningen op midt i januar.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.