Danmarksserien Pulje 4

Frank Hansen forlader DS-klub: Fået job i SIF

Frank Hansen – Foto – Silkeborg KFUM

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

37-årige Frank Hansen har været en vigtig del af Danmarksserie-klubben Silkeborg KFUM igennem en længere periode både på trænerfronten og inden for kridtstregerne.

Nu er den tidligere Superliga-spiller dog fortid for Silkeborg KFUM som spillende assistenttræner, da han er blevet ansat som Key Account Manager i Silkeborg IF’s salgsafdeling fra 1. marts.

Frank Hansen siger til LigaBold.dk, at det nye job ikke kan harmonere med hans rolle i Silkeborg KFUM, og det ærgrer ham, selvom han er glad for sin nye stilling.

– Det er ærgerligt, og jeg havde da håbet på, at man kunne forene de to ting stadigvæk, men jeg må nok også være realistisk at sige, at det nye job i SIF kommer til at indebære, at jeg skal være til deres hjemmekampe.

– Det kunne gode komme til at ‘clashe’ med udekampe, og derfor ville det nok ikke være holdbart i længden, at jeg ikke kunne være der til op imod halvdelen af Silkeborg KFUM’s hjemmekampe.

– Jeg ville gerne have været i Silkeborg KFUM til sommer, så jeg forhåbentlig kunne have været med til at rykke holdet op, som er planen og målet, siger Frank Hansen til LigaBold.dk.

Frank Hansen siger, at han har haft en rigtig god og lærerig tid i Silkeborg KFUM.

– Det har været spændende. Det er en klub, der gerne vil fremad, og der er også nogle realistiske planer for, hvordan man vil gøre tingene og stille og roligt tage det ‘step by step’.

– Så det har været spændende og lærerigt at være en del af holdet, hvor Thomas Loft er træner. Jeg har kunnet lære nogle nye ting af ham i forhold til de trænere, som jeg har haft tidligere i min karriere.

Frank Hansen siger, at hans job kommer til at indebære at pleje eksisterende sponsorer og opsøge nye markeder for Silkeborg IF’s salgsafdeling. Han får derfor ikke en rolle i den sportslige sektor.

Kommer måske til at spille lidt fodbold

Om Frank Hansen kommer til at spille fodbold ved siden af jobbet i Silkeborg IF, må tiden vise. Lige nu er fokusset at starte op i sit nye job.

– Nu er min prioritet at lande i det her job og finde mig til rette i det og lære de nye ting, der følger med. Derefter må vi se, hvad der er tid til af fodbold ved siden af. Jeg tænker i hvert fald at skulle spille noget Old Boys og hygge mig med det. Så kan jeg forhåbentlig også få lidt mere tid med familien.

Han vil dog ikke helt afvise, at en tilværelse i serieklub på lavere niveau som spiller kunne være noget.

– Man skal aldrig sige aldrig, men det skal kunne forenes med det nye job, som jeg får, og familien. Hvis der opstår en spændende mulighed, vil jeg da kigge på det, men planen lige nu er, at det bliver noget hygge Old Boys, og så fokuserer jeg på familien og mit arbejde i SIF.

Trænerdrøm er skudt til hjørne

Frank Hansen har over for LigaBold.dk tidligere luftet tanken om, at han godt tænke sig at være assistenttræner på et højere niveau på sigt.

Det nye job til Hansen gør dog, at drømmen er lagt på hylden.

– Det er nok en beslutning om at skyde det til hjørne. Jeg skal som sagt lande i det her nye job og blive klogere på, hvordan man arbejder i SIF og blive bedre til den rolle, som jeg kommer til at få. Jeg kommer til at bruge alle mine kræfter på det, så det med trænergerningen er parkeret for den her omgang, siger Frank Hansen til LigaBold.dk.

I løbet af fodboldkarrieren har Frank Hansen spillet i Ølstykke, Esbjerg fB, Silkeborg IF, Silkeborg KFUM ad to omgange og Kjellerup IF. Både i Kjellerup og Silkeborg KFUM har han også ageret assistenttræner.

Frank Hansen er noteret for 267 Superliga-kampe med seks mål og 26 oplæg til følge. Silkeborg KFUM indtager andenpladsen i Danmarksserien Pulje 4 med 21 point efter ni kampe.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]