top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 5

FREDERIKSHAVN BURDE HAVE BESEJRET HIRTSHALS LANGT STØRRE

Foto: Frederikshavn

Hvilket hold var rækkens positive overraskelse og hvorfor, samt hvilket hold har skuffet mest i efteråret?
– Jeg synes faktisk Jetsmark og Nibe har spillet god fodbold mod os, og sammen med Aabybro været dem der har drillet os mest. Hirtshals havde jeg forventet mig lidt mere af, i hvert fald i de indbyrdes kampe. De plejer at være uhyggeligt stærke, men i efteråret har vi haft krammet på dem, og det er sjældent set.

articles banner

Hvilken kamp vil du fremhæve som jeres “svendestykke” i efterårssæsonen og hvorfor? Samt hvordan føler du i har haft en god opbakning rent tilskuermæssigt i løbet af efteråret?
– Hjemmekampen mod Hirtshals, ugen efter vi tabte 1-2 til Aabybro. Flere har jo skrevet at nu vi atter fik gummiben, men mod Hirtshals dominerer vi fra start til slut og vinder en lille 3-0-sejr. Vi har et hav af chancer i den kamp, så 3-0 var billigt sluppet. Når man vinder 11 kampe i turneringen, så har der vel været mange ting der har klappet, så sæsonen i sig selv, har været et svendestykke. Opbakningen på Ruben Park har været rigtig god, og der er også flere end der har været i mange år, hvilket enten kan have noget med at gøre at vi spiller god fodbold, men måske også at der bliver gjort meget op til kampene – og under med gevinster. Derudover med et kampprogram, der ikke bare er en foldet A4-side. Til vores oprykningskamp var der små 400 tilskuere, der nød det gode efterårsvejr, gratis bajselademadder og buffet med spillerne efterfølgende. Generelt er vi godt tilfredse, og så noterer vi os faktisk at vores tilhængere gange har været i overtal på udebane. Klubbens motto ‘Stærke i medgang – henter pølser i modgang’, passer meget godt på tilskuersituationen.