Jylland Serie 1 Pulje 5

FREDERIKSHAVN FI – KONKURRENCENIVEAUET ER HØJT

Foto: Frederikshavn fI

Hvad er grunden til jeres imponerende sæsonstart?

Der er sikkert flere forklaringer. For det første har vi jo en god og bred trup. Det er der ingen grund til at skjule. Den store konkurrence gør, at vi oplever et meget flot træningsfremmøde, og samtidig føler jeg, at vi på dette tidlige tidspunkt er kommet længere, end jeg havde forventet ift. justeringer i måden, vi spiller på. På trods af den hårde konkurrence, som bevirker, at man måske ikke er blandt de hverken 11 eller 14 udvalgte til den næste kamp, selvom man selv føler, man har niveauet til serie 1, er der et fantastisk sammenhold og miljø i og omkring hele truppen.

Har i overpræsteret eller er det et sandfærdigt billede af truppens evner?

Jeg vil sige det på den måde, at det kun er mod Jetsmark, at vi har vundet med blot et enkelt mål, så et eller andet sted vil jeg være ubeskeden nok til at mene, at vi har fået som fortjent. Den eneste kamp, hvor vi smed point, førte vi frem til tillægstiden, så jeg synes ikke, man kan sige, at vi har været heldige. Om det så er et udtryk for overpræstering eller simpelthen truppens potentiale, skal jeg lade være usagt.

Hvad forventes der, oven på en sådan start, af resten af sæsonen?   

Først og fremmest må vi forvente, at blive jaget vildt. Vi vil helt sikkert få det sværere i sidste halvdel af sæsonen, hvor vore modstandere har mulighed for at justere deres tilgang til os ift. den første kamp. Derfor er jeg også særdeles glad for de høje pointtal, vi allerede har sikret os.

Frederikshavn FI møder i deres næste opgør Østervraa IF på udebane. Spil på kampen her!