top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 5

FREDERIKSHAVN-ROS TIL SYMPATISKE ØSTERVRÅ INDEN TOPBRAG

Foto: Frederikshavn fI

Østervrå mod Frederikshavn. Hvad er det for et slags lokalopgør?
– Det er nok nærmere et kommuneopgør, mere end et egentligt lokalopgør. Det skal ses i lyset af, at vores lokale medie Kanal Frederikshavn via nogle tiltag satte et projekt i søen med at skabe noget mere opmærksomhed omkring klubberne i Frederikshavn Kommune. Vi har egentlig ikke spillet mange kampe mod Østervraa i turneringsregi. Et par kampe blev det til i Serie 2, begge meget jævnbyrdige og fair spillede kampe.

Hvor meget ”hader” de to klubber hinanden?
– Vi har spillet flere trænings- end turneringskampe mod hinanden. Nok er godmodige drillerier mellem klubberne, og det skal der være. Der er på ingen måde et had – og det er også et FOR stærkt ord at bruge – til Østervraa IF (ØVI), for vi må anerkende at de gør det hamrende godt. De ligger fantastisk til i Serie 1 efter oprykningen, og spiller noget seværdigt fodbold derudover. En hamrende sympatisk klub på alle fronter.

articles banner

Hvor meget ekstra opsatte er spillere og trænere til den slags lokalopgør?
– Det er klart at med den fine position vi har sat os i toppen af tabellen, så er alle kampe lige vigtige, så om det er lokalopgør eller ej, bør ikke spille den store rolle for os. Så ligegyldigt hvem vi møder skal vi være ligeså parate, og igen så vil jeg egentlig ikke kategorisere kampen mod ØVI som et egentligt lokalopgør, dertil har de indbyrdes møder nok været for få. Kommune- og topopgør på Østervraa Stadion er nok mere rammende for søndagens kamp.

SPIL PÅ KAMPEN OG FØRSTE MÅLSCORER HOS BET25.DK HER