top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 5

FREDERIKSHAVN-SPILLER: BRØNDERSLEV-KAMPENE ER DEM VI HELST VIL VINDE

Foto: Frederikshavn

Ny kamp venter – hvem er jeres kommende modstander og hvornår spilles kampen?
Vi møder Brønderslev på udebane, lørdag den 13. oktober kl. 14:00. En utrolig vigtig kamp for begge mandskaber – i hver sin ende af tabellen. Kampene mod Brønderslev er suverænt de kampe i sæsonen vi allerhelst vil vinde!

Hvordan vil I gribe den kommende kamp an?
I grove træk som vi har grebet de fleste kampe an her i efteråret: Vilje og tro på tingene, kombineret med fortsat at spille vores spil. Vi har alt andet lige sat os i en god position, og den agter vi at udbygge mod Brønderslev.

articles banner

Hvilke nøgleord dækker bedst dine forventninger til kampen og hvilken spiller kan blive kampafgørende i dine øjne?
Jeg synes egentlig ovenstående svar dækker det meget godt ind. Hvis “bare” vi kommer ind til kampen med den gejst vi har vist i størstedelen af kampene, så ser det godt ud. Med hensyn til kampafgørende spillere, så har vi udelukkende kampafgørende spillere i samtlige kæder, ellers vil jeg vurdere at det er umuligt at være så godt placeret, som vi trods alt er.

Hvad er dit kendskab til jeres kommende modstander?
Vi har et stort kendskab til Brønderslev. Et ganske udmærket hold med mange unge spillere. Steen Refsgaard råder over dygtige spillere, i særdeleshed på den centrale midtbane og helt i front, så selvom kampen umiddelbart er bund mod top, så bliver det ingenlunde nogen walkover. Sådanne kampe er oftest svære i præstere i, så det kræver en fuld fokuseret indsats fra os.