top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 1 Pulje 2

FST-spiller: Tror Solrød havde glemt at drikke rigeligt med væske

Foto: FST

 

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi var på besøg i Solrød og kunne køre sydpå med 3 point i bagagen efter en 2-1 sejr.

articles banner

Hvordan vil du beskrive opgøret?
– Opgøret var præget af varmen, og tror Solrød havde glemt at drikke rigeligt med væske. De havde ihvertfald en sjov attitude overfor dommeren, og internt på holdet. Lettere usympatiske at høre på, men det er min egen personlige holdning. Vi stiller til kampen med 12 mand, og 2 som ikke har spillet en kamp i foråret, så vi havde en helt klar gameplan som vi holdt os til, og tror hvis alle andre hold var i samme stand som os, havde de valgt at gøre det samme. Vi tog med vilje de pauser vi skulle, så vi var helt klar i alle facetter af spillet. Det var en taktisk genistreg, fuldstændig som i efteråret da vi havde “ødelagt banen” inden vi slog dem på hjemmebane. Jeg tror nu bare vi generelt er et bedre hold end Solrød, Og det havde de lidt svært ved at acceptere.

Hvilke spillere skilte sig positivt ud i matchen?
– Henrik Andersen endnu engang med en kæmpe indsats, men ellers er hele holdet idag alle værd at nævne! Flot arbejdsindsats.

Hvordan vil du vurdere modstanderen efter jeres møde?
– Solrød har et fint hold spiller for spiller, men når man står og slår lange bolde i 90 minutter, på en god græsbane – så har man misforstået fodbold synes jeg. Måske lidt teambuilding også kunne hjælpe for et par stykker af dem.