top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien 1 Pulje 2

Fuglebakken KFUM skal have ny træner efter sommerpausen

Foto: Fuglebakken KFUM

Vi har her på Ligabold.dk hørt, at du her til sommer stopper som træner hos Fuglebakken, hvad er begrundelsen for det?
– Efter 2.5 år i spidsen for Fuglebakken 1.hold, føler jeg nu at tiden er inde til forandring. Vi har været meget igennem, med en tvangsnedrykning til S. 1 og derefter 3 oprykninger i træk – det har selvfølgelig kostet blod, sved og tårer. Min beslutning er sket fuldstændig udramatisk og blev allerede taget tidligt i foråret. Jeg er sikker på at en ny træner kan forløse det kæmpe potentiale der ligger i truppen og fortsat skabe gode resultater i klubben.

Hvis du ser tilbage på tiden hos Fuglebakken, hvordan vil du så betegne den?
– Sjovt, udfordrende og enormt lærerig. Det var mit første seniorjob, da jeg overtog holdet i JS2,hvor vi sluttede som nummer 2. Herefter blev vi tvangsnedrykket, grundet kaos i papirerne og en meget hård dom fra DBU. Det bankede os langt tilbage og det var bestemt ikke sådan jeg havde tænkt mit første år i klubben. Vi fik dog alligevel samlet tropperne og kom tilbage i JS i første hug. Derfra har vi hvert år, nået vores målsætning og har prøvet kræfter med nogle stærke hold og gode setups her i foråret. Jeg syntes at både klubben og holdet har rykket sig langt og står bedre rustet til fremtiden.

articles banner

Hvis du skulle fremhæve 1 bestemt højdepunkt, hvad skulle det så være?
– Den direkte oprykning til JS var fundamental for klubbens status som JS hold. Gutterne skal ha en kæmpe ros, for at bide i det sure æble og tage holdet tilbage i JS. Så er jeg enormt stolt af den sociale profil som klubben har, det er bla. med til at vi fortsat kan tiltrække gode spillere til både 1. og 2. Holdet. Derudover er jeg stolt af at vi har fået 2. Holdet tilbage i S. 2 og at vi på 1. Holdet ikke har været bange for at give 2. holdspillerene chancen.

Hvordan ser dine fremtidsplaner ud og hvilke ambitioner har du for fremtiden?
– Jeg tiltræder i en ny rolle i Fuglebakken, hvor jeg skal være med til optimere forholdene for vores 2 bedste senior hold. Vi vil bla. gerne ha nogle flere yngre spillere ind på 1. Holdet – de erfarne gutter, ville ha godt af lidt konkurrence. Så hvis du står og mangler en seriøs klub, med en social profil i Århus, så kontakt mig endelig