FUGLEBAKKEN MISTER STOR PROFIL

Foto: Fuglebakken KFUM

Fuglebakken går et spændende forår i møde, hvor klubben skal forsøge at sikre sig oprykning til Danmarksserien. Det bliver dog uden holdets normale anfører, Søren Winther, der på grund af uddannelse flytter til København.

Søren Winther startede i Fuglebakken i januar 2015, hvor han kom fra FC Djursland og blev fra dag ét, et stort aktiv for klubben. Med hans kompromisløse spillestil og vinderinstinkt blev han hurtigt udnævnt som anfører, og han har båret bindet lige siden.

Det sidste år i Fuglebakken blev desværre ødelagt af flere dumme skader, men hans betydning for klubben har været enorm.

– Det er sgu trist at sige farvel på den her måde. Jeg føler desværre lidt, at jeg sniger mig ud af bagdøren. Det sidste år har været præget af diverse skader, og nu er jeg rykket til København det næste års tid, hvor vi står overfor den vigtigste halv sæson i mange år. Det, der gør mig trist er, at jeg siger farvel til nogle fantastiske holdkammerater samt gode folk rundt om holdet, siger Søren Winther til klubbens Facebook-side og fortsætter:

articles banner

 

– Lige fra starten af var jeg ikke i tvivl om, at denne klub er noget unikt. På trods af det er en klub med begrænsninger, hvad angår materiale og baneforhold sammenlignet med størstedelen af de hold, vi har mødt igennem min tid, har Fuglebakkens største kendetegn været det unikke sammenhold og den klubfølelse, der er på Højlyngen. Det er noget ganske unikt, udtaler den tidligere Fuglebakken-anfører.

Selvom Søren Winther har rykket teltpælene op og er flyttet til København, vil han dog ikke afvise, at han trækker i Fuglebakken-trøjen igen.

– Man skal aldrig sige aldrig. Mit certifikat ligger i klubben, og når jeg forhåbentligt snart er fit igen, så må Fuglebakkens drenge ringe efter erfaring, hvis forsvaret sejler helt væk.

Fuglebakken åbner forårssæsonen på lørdag, hvor holdet møder Fredericia fF på udebane.