Jyllandsserien 1 Pulje 2

Fuglebakken skal samle kræfter og motivation i sommerpausen

FOTO: Fuglebakken

Hvordan skal I bruge sommerpausen?
– Vi skal bruge sommerpausen på at samle kræfter og motivation. Efter at have fået en gylden mulighed for at rykke op i DS med to playoff kampe mod Horsens FS, så lykkedes vi ikke med denne opgave og målsætning. Derfor skal vi bruge pausen på at komme os over den og jagte målet endnu en sæson. Stort tillykke med oprykningen til Horsens FS. Avisen lyver aldrig, så der skal lyde al held og lykke i den kommende sæson.

Hvornår starter I officielt forberedelserne til efterårssæsonen?
– Det tænker jeg vi gør om 2 ugers tid. Virkelig en kort opstart, men så er der nok færre der glemmer, at bolden er rund.

Forventer du, at I får nyt blod ind i truppen? 
– Nu må vi se. Klubben ligger centralt i Aarhus og har et stærkt kollektiv, så det tænker jeg mange er interesseret i. Men havde nok været anderledes med DS istedet for JS.

Er der nogle spillere, som du forventer, forlader jer?
– Jeg tror endnu engang, at kollektivet består. Få spillere begynder at flytte fra byen og venter baby nummer 1 og 2, så der begynder også at være en familie at tænke på.

Hvis man som spiller overvejer at skifte klub, hvorfor skal valget så falde på din klub?
– Det skal det fordi vores omklædningsrum er rigtig dygtigt. Fordi vi ikke har de vildeste faciliteter, men sætter en dyd i det. Fordi vi har et utroligt træner team og en sportschef der vil gøre alt i Fuglebakkens ånd for at skabe de bedste rammer og resultater mulige! Og fordi vi spiller rigtig fint fodbold med en ubesejret stime i JS på 14 kampe, men stadig plads til kun 2 træninger og en øl om torsdagen efter bold.

Skal I deltage I nogle sommerturneringer?
– Så bliver det Football manager eller FIFA.

Hvad ser du mest frem til i efterårssæsonen?
– At jagte en ligeså suveræn sæson som sidste efterår.

Hvorfor?
– Fordi vi spiller for at vinde og fordi vi har et pisse godt hold.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.