top banner
top banner
top banner
Københavnsserien

FULDT OVERBLIK: HUSUM BK FORTSAT UBESEJRET EFTER TÆT OPGØR IMOD KFUM

Foto: Københavnsserien

I rundens første kamp tog IF Føroyar imod gæsterne fra BK. Skjold. Det var gæsterne der endte med at sætte sig på kampen. Med kampens første mål i det 28. minut fra Lasse Post Tellefsen og et yderligere af Philip Rosendal i det 75. minut, kunne gæsterne fra BK. Skjold gå fra banen med slutresultatet 0-2, 3 point og deres tredje sejr i sæsonen indtil videre. IF Føroyar møder i deres næste kamp KB 2 hjemme.

Rundens næste kamp stod mellem Husum BK. og KFUM. Med et slutresultat på 2-2 kunne begge mandskaber gå fra banen med et point videre i sæsonen hver. Det var hjemmeholdet, som satte kampen igang med to mål fra Mikkel Bo Eriksen i det 60. og 67. minut. Med en føring på 2-0 så hjemmeholdet ud til at hive 3 point hjem fra kampen, men så nemt skulle det ikke være. KFUM svarer nemlig igen med to mål af egen slags i det 80. og 82. minut af henholdsvis Asbjørn Wulff Helge og Karsten Viborg. Husum BK, der efter denne rundes kampe ligger på en 3. plads, møder i deres næste kamp PI Fodbold ude. Få odds 4.25 på sejr til PI Fodbold!

BK Skjold mødte i weekendens kamp Tårnby FF på egen hjemmebane. BK Skjold mandskabet har kun lukket 4 mål ind i sæsonens første 5 kampe, og deres defensiv viste sig også stærk i weekendens kamp. Med mål fra Armin Saronjic i det 11. minut formåede hjemmeholdet nemlig at holde føringen helt til kampens slutfløjt og kunne gå derfra med et slutresultat på 1-0. Med deres tredje sejr i sæsonens første kampe ligger de sig nu på en 4. plads med 10 point til deres navn. BK Skjold møder i deres næste kamp B 1903 2 ude. BK Skjold er favoritter hos bookmakeren med odds 1.65. Spil på dem her! 

KB 2 tog i weekenden en tur til PI Fodbolds hjemmebane til et tæt opgør i midten af tabellen. Det var gæsterne der kom bedst fra opgøret med et slutresultat på 1-2. En sejr der for KB 2 mandskabet betød deres anden sejr i sæsonen og en 8. plads i tabellen. PI Fodbold ligger efter denne spillerunde på en 11. plads med 4 point til deres navn.

articles banner

Et hold der er til gengæld er kommet rigtigt godt fra start er FB. De ligger i øjeblikket på en andenplads i tabellen med 12 point. De tog i weekenden imod gæsterne fra FK Prespa hvor de hev endnu en sejr hjem. Efter 66 minutter rammer bolden netmaskerne for første gang i kampen, da hjemmeholdets Tobias Hart sætter sig på måltavlen. 20 minutter senere er det Niklas Bøgild, som sætter sig på måltavlen med et mål af sit eget. Helt uden chancer var gæsterne dog ikke og får i kampens sidste minut også reduceret til et slutresultat på 2-1. FB møder i deres kamp Tårnby FF ude. Spil med på kampen her! 

Også NB Bornholm har haft en fremragende sæsonstart og ligger i øjeblikket på en førsteplads i tabellen med 12. point. I deres sidste opgør tog de imod gæsterne fra B 1903 2. Det stærke mandskab fra solskinsøen viste i denne kamp, lige nøjagtigt hvorfor de ligger på en førsteplads i tabellen. Med to mål fra Martin Kjær Andersen i det 44. og 68. minut kunne hjemmeholdet nemlig gå fra kampen med deres 4 sejr i sæsonen. NB Bornholm tager til deres næste opgør en tur til Emdrupparken hvor de møder KFUM mandskabet til en spændende kamp om 3 point. Bookmakeren har NB Bornholm som favorit! 

I rundens sidste kamp tog HB imod gæsterne Rønne f.B. En målrig kamp der faldte til hjemmeholdets fordel. Med et slutresultat på 3-1 kunne de nemlig gå fra banen med deres tredje sejr sejr i sæsonen og en 5. plads i tabellen. HB mandskabet møder i deres næste kamp FK Prespa ude. Kan FK Prespa hive en sejr hjem? Få odds 3.40 på dem her!