top banner
top banner
top banner
Sjællandsserien Pulje 1

FULDT OVERBLIK: LOKALOPGØR I BRØNDBY OG STOR STENLØSE BK SEJR

Foto: Sjællandsserien

Weekendens første kamp i denne runde af Sjællandserien, pulje 1 stod mellem Herstedøster IC og Albertslund IF. Gæsterne fra Albertslund IF, der endnu ikke har haft en sejr, startede stærkt ud i opgøret med mål fra Emilio Rodriguez i det 11. minut efterflugt af et straffesparksmål fra Rasmus Bjørn til en føring på 0-2. Det blev dog heller ikke i denne weekend at Albertslund mandskabet fik deres første sejr. Med mål fra hjemmeholdets Jakob Riisgaard Christensen og David Vagtborg Bengtsson fløjtes kampen nemlig af til et slutresultat på 2-2. Herstedøster IC møder i deres næste kamp Glostrup ude. Spil på kampen her!

Fra ét tæt opgør til et andet går vi til rundens næste kamp mellem Farum BK og Frederikssund. En tæt kamp der også endte med slutresultatet 2-2. Farum BK tog hurtigt kontrol over kampen og scorede to mål indenfor de første 5 minutters spilletid. Det lykkedes dog Frederikssund at genvinde kontrollen og satte to kasser ind af deres egne til slutresultatet på 2-2. Et resultat der betyder en 2. plads til Frederikssund og en 3. plads til Farum BK, der i deres næste kamp møder 1. pladsen ude til et topopgør. Helsinge Fodbold er favorit hos bookmakeren til odds 1.35!

Rundens næste kamp, kan ikke siges at være en tæt en af slagsen. Stenløse BK tog i weekenden imod Fredensborg BI til hvad der skulle vise sig at være en ensidig kamp til hjemmeholdets fordel. Med mål fra Kristian Østerdal, Thomas Wagner, Mads Kaalund og to af slagsen fra Søren Duus Saigal hev Stenløse BK en 5-1 sejr hjem i opgøret mod Fredensborg BI. En sejr der betyder at de nu ligger på en 5. plads i tabellen med 5 point. Stenløse BK tager i deres næste kamp imod Brøndby hjemme. Hvem tror du vinder? Spil med her!

articles banner

Virum-Sorgenfri tog i weekenden imod 1. pladsen Helsinge Fodbold til et intenst opgør. Det var gæsterne der kom bedst fra kampen med en sejr på 2-3 takket være mål fra Asger Onsberg Christiansen, Anders Blom Hansen og Thomas Lilliedal. Hjemmeholdet fik i kampens sidste 5 minutter sat to kasser ind, begge af Sebastian Schirmer, men måtte gå fra banen med et nederlag. Virum-Sorgenfri møder i næste runde Liria FK ude. Kan Liria FK hente deres første sejr? Få odds 4.25 på dem her!

Netop Liria FK tog i weekenden en tur til Snekkersten Idrætscenter, hvor de mødte Snekkersten IF, til hvad der skulle vise sig at være et svært opgør for gæsterne. Hjemmeholdet viste sig i kampen stærkest og hev 3 point hjem med en sejr på 2-1, deres første af slagsen. Snekkersten IF møder i næste runde Albertslund IF ude. Hvem kommer bedst fra dette tætte opgør? Spil med på kampen her! 

Rundens sidste kamp, var et lokalopgør mellem Brøndby og Glostrup. Gæsterne var først til at sætte sig på måltavlen med mål allerede i det 5. minut af Jack Tudborg Wander. Føringen varede dog kun 6. minutter da Simon Roslyng sætter bolden i netmaskerne til stillingen 1-1 og allerede 13 minutter senere, igen til 2-1. Brøndby spiller Frederik Pilgaard satte også sit navn på måltavlen med mål kort før halvleg til 3-1. En reducering af Kristian Julius Lauritzen i det 80. minut til 3-2 bliver kampens sidste mål, hvilket betyder at Brøndby går fra kampen med deres anden sejr i sæsonen.