top banner
top banner
top banner
Albaniserien

FULDT OVERBLIK: MÅLFEST PÅ NETPLAN ARENA OG TÆT TOPOPGØR

Foto: BV Oksbøl

I rundens første kamp tog S.f.B imod gæsterne fra SSV Højfyn. Oprykkerne S.f.B har set rigtigt stærke ud i starten af sæsonen og det var også dem, der startede kampen ud med mål kort før halvleg. Gæsterne svarede dog igen med en udligning til 1-1 i det 74. minut fra Mikkel Wiggers Hyldgaard. Et tæt opgør til slutresultatet 1-1 betyder en 3. plads til oprykkerne og en 6. plads til SSV Højfyn. S.f.B. møder i deres næste opgør Marstal/Rise ude. S.f.B. er bookmakerens favorit til odds 1.80. 

Til rundens næste opgør skal vi en tur til Nr. Aaby’s hjemmebane. Nr. Aaby tog imod gæsterne OB til et spændende opgør i bunden af tabellen. Det var hjemmeholdet der startede stærkest ud med mål i det 12. minut af Mikael Kristensen til 1-0. OB mandskabet fik dog også sat sig på måltavlen med eget mål i det 65. minut til 1-1. En stilling der ikke varede længe. Blot 3 minutter efter OB mandskabets udligning satte hjemmeholdets Daniel Hahn Christiansen nemlig bolden i netmaskerne til slutresultatet 2-1 og sikrede dermed 3 point til Nr. Aaby. I deres næste kamp møder de SSV Højfyn ude. Spil med på kampen her!

Rundens næste kamp var en målfest af slagsen. Aarselv BK tog imod gæsterne fra Næsby BK til et brag af en kamp med massere af underholdning til tilskuerne.10 mål blev der scoret i kampen, hvor det var gæsterne fra Næsby BK der trak det længste strå og kunne gå fra banen med en sejr på 4-6. Dette betyder at Næsby nu ligger på en 8. plads i tabellen med 6 point. Aarslev BK møder i deres næste opgør OB ude. Få odds 2.05 på OB sejr! 

articles banner

I weekenden tog Flemløse/Hårby imod Krarup Espe Fodbold til endnu en kamp fyldt med mål og spænding fra start til slut. Hjemmeholdet startede stærkest ud med mål i det 13. minut af Andreas Rosenløv Jørgensen. Føringen beholdte de dog ikke længe, blot 1 minut efter hjemmeholdets mål sætter Frederik Karlsen nemlig bolden i netmaskerne og udligner til halvlegstillingen 1-1. I det 59. minut er det igen gæsterne der slår til med mål af Brian Hansen. Lasse Pedersen sætter også sit navn på måltavlen med en kasse i det 67. minut og sætter gæsterne foran 1-3. Med en reducering i kampens sidste minut af Alexander Ninzatti var det forsent for hjemmeholdet at komme tilbage i kampen og slutresultatet lyder 2-3 til Krarup Espe Fodbold. Flemløse/Hårby skal i deres næste opgør en tur til Næsby BK mandskabets hjemmebane. Næsby BK er bookmakeren favorit til odds 1.70!

Fra et tæt opgør til et andet går vi til rundens næste kamp mellem Allesø GF og OKS. Oprykkerne Allesø GF, der har haft en fremragende start på sæsonen, tog imod OKS til et brag af et topopgør. Vi skal til anden halvleg for at finde kampens første mål. Her er det gæsternes Anders Kolind der sætter bolden i kassen til 0-1 og 10 minutter senere igen til 0-2. Allesø GF svarede dog stærkt igen og udligner til slutresultatet 2-2 med to kasser fra hjemmeholdets Anders Pedersen. Et resultat der betyder en førsteplads til Allesø GF og en 5. plads til topholdet OKS. Allesø GF møder i deres næste opgør andenpladsen Bogense G&IF ude. Spil på topkampen her! 

Lige netop Bogense G&IF var i deres sidste kamp på besøg hos Dalum IF. Selvom det var gæsterne fra Bogense der lagde bedst ud, med et mål i kampens 1. minut af Simon Blach, tog Dalum IF hurtigt kontrol over kampen. I det 7. minut udlignede hjemmeholdets Simon Klokker nemlig til 1-1. Herefter var det målfest for Dalum IF mandskabet, der med 2 mål fra Umar Beriev satte sig foran 3-1 ved halvleg. Kampen sidste mål blev også scoret af hjemmeholdet, der lukker og slukker for kampen med mål til slutresultatet 4-1 af Sebastian Villemoes. Dalum IF møder i deres næste kamp Krarup Espe Fodbold ude. Kan Dalum IF hive en sejr med sig hjem? 

Rundens sidste kamp blev spillet imellem Marstal/Rise og Morud IF. En tæt kamp, der endte med slutresultatet 1-1, betyder en 10. plads for hjemmeholdet og en 13. plads for gæsterne Morud IF, der i deres næste kamp møder OKS til en svær hjemmekamp. Kan Morud IF overraske? Spil på dem her!