top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 2

FULDT OVERBLIK: RANDERS FREJA BRANDVARME

Foto: Jyllandsserien

I rundens første kamp tog Kjellerup IF imod gæsterne Morsø FC. Et tæt opgør med kun et enkelt mål faldt til gæsternes fordel, og de kunne gå fra kampen med en 0-1 sejr og 3 point videre i sæsonen. En sejr der betyder at de ligger sig på en 5. plads i tabellen med 6 point. Kjellerup der endnu ikke har haft en sejr møder i deres næste kamp førstepladsen Randers Freja ude til et ekstremt svært opgør. Kan Kjellerup IF overraske? Få odds 8.00 på dem her! 

articles banner

Herning Fremad tog i weekenden imod gæsterne fra Skive IK, som ligger i bunden af tabellen med 4 point til deres navn. Det var også hjemmeholdet Herning Fremad der tog sejren i weekendens kamp med et slutresultat på 2-0, takket være et selvmål og en kasse af hjemmeholdets Thomas Lauritsen. Deres tredje sejr i sæsonen, der betyder at de nu ligger sig på en 3. plads i tabellen med 10 point. Skive IK møder i deres næste kamp Tjørring IF hjemme. Bookmakeren har Tjørring IF som favorit til odds 1.70!  

Weekendens sidste opgør stod mellem de to tophold Vildbjerg SF og Randers Freja. En målrig kamp hvor Randers Freja for alvor viste lige nøjagtigt hvorfor de ligger i toppen af tabellen. Takket være 2 mål af Mahmod Kwismi og et enkelt af Thomas Sall og Anders Niklassen kan Randers Freja fortsat kalde sig ubesejret. Hjemmeholdet Vilbjerg SF, der i øjeblikket ligger på 2. pladsen, måtte gå skuffet fra banen med et 2-4 nederlag på trods af to mål fra Mads Sørensen. Vilbjerg SF tager i deres næste opgør en tur til Vorup FB’s hjemmebane. Spil med på kampen her!