top banner
top banner
top banner
Sjællandsserien Pulje 2

FULDT OVERBLIK: SLAGELSE B&I BOMBER MÅL IND

Jacob Pind 8993

I rundens første kamp tog Køge BK imod Greve Fodbold. Greve Fodbold startede kampen stærkest ud. To mål scoret af Christian Larsson i det 17. og 38. minut satte Greve mandskabet i føring. En føring de på, på trods af mål fra hjemmeholdets Oskar Drost Brøndumbo, formåede at holde fast i til kampens slutfløjt. Med 1-2 sejren til Greve Fodbold ligger de sig nu på en 2. plads i tabellen med 4 sejre, fortsat ubesejret. Køge BK møder i deres næste kamp DMI til en kamp om sæsonens første sejr. Hvem henter deres første sejr i sæsonen? Spil på kampen her! 

Ringsted IF mødte i weekenden RB 1906 hjemme, til et tæt opgør der endte med slutresultatet 2-2. Hjemmeholdet satte sig i føresædet med 2 mål tidligt i kampen af Jonathan Knaack og Lasse Green. I det 37. minut melder gæsterne sig dog på banen med et mål af deres eget. Det er først Simon Ruben Christoffersen der sætter bolden i netmaskerne til 2-1. Dernæst er det Andreas Maarup der udligner til kampens slutresultat 2-2, kort før halvleg. Resultatet betyder at de to mandskaber fortsat ligger med et points mellemrum, RB 1906 på 8 point og Ringsted IF på 7 point. Ringsted IF møder i deres næste kamp Greve Fodbold til et spændende opgør i toppen af tabellen. Kan Ringsted IF overraske? Få odds 5.00 på dem her! 

Fra én tæt kamp til anden går vi til rundens næste kamp mellem Haslev FC og Herlufsholm GF. En tæt og målrig kamp der i sidste ende falder til gæsterne fra Herlufsholm GF’s fordel. Takket være mål fra Glenn Just Schreiber, Daniel Bach Mikkelsen og Mads Bo Pedersen hev Herlufsholm GF deres anden sejr i sæsonen hjem. Selvom hjemmeholdets Christian Faisal Samwel og Kasper Nygaard Jonassen fik sat to kasser ind måtte Haslev FC mandskabet gå skuffet fra kampen med et nederlag på 2-3. Haslev FC møder i næste uge Slagelse B&I.Slagelse mandskabet er bookmakerens favorit! 

articles banner

Køge Nord FC ligger stadig på toppen efter weekendens kamp ude mod Nykøbing FC. Køge mandskabet hev nemlig endnu en 0-2 sejr hjem, takket være mål fra Jonas Flagstad Jørgensen og Henrik Volquardsen. Et resultat der betyder at Køge Nord FC fortsat er ubesejret med 0 mål lukket ind, indtil videre i sæsonen. Nykøbing FC tager til deres næste opgør en tur til Tuse IF’s hjemmebane. Spil med på kampen her!

Netop Tuse IF havde i denne weekend taget en tur til FC Nakskovs hjemmebane. Selvom gæsterne satte sig foran med to mål fra Yassin Ismail og Oliver Frederiksen måtte de desværre gå skuffet fra banen ved kampens slutfløjt. FC Nakskov formåede nemlig, med to mål fra Benjamin Hansen og et fra Tonni Petersen, at vende kampen til slutresultatet 3-2. Et resultat der betyder at FC Nakskov nu ligger sig på en 7. plads med 6 point. De møder i deres næste kamp RB 1906 ude. RB 1906 er bookmakerens favorit til odds 1.45!

Rundens sidste kamp var også den mest målrige i denne runde. Slagelse B&I tog imod gæsterne DMI, der uden at vide det, gik på banen til hvad der skulle vise sig at være et blodbad af en kamp. Slagelse mandskabet vinder kampen med et imponerende slutresultat på 7-1 takket være to mål fra både Mikkel Milton Tofte Andersen og Marius Kryger Lindh, samt mål fra Christian Valentin, Rasmus Ellegaard og Jannik Mayhöfer. En imponerende sejr til Slagelse mandskabet, der sætter dem på en 6. plads i tabellen.