Jyllandsserien Pulje 4

FULDT OVERBLIK: STÆRKE FC SØNDERBORG VINDER ENDNU EN GANG

Foto: FC Sønderborg

Weekendens første opgør stod imellem to af puljens top hold, nemlig Agerbæk AF/Starup IF og Fredericia FF. Det var hjemmeholdet Agerbæk SF/Starup IF der kom bedst fra kampen med et slutresultat på 3-0, takket være mål fra Rune Lauridsen, Kristoffer Baunsgård Jensen og Jakob Rasksen. En sejr der betyder at de nu ligger på en 2. plads i tabellen med 12 point efter de første 6 kampe. I Agerbæk SF/Starup IF mandskabets næste kamp møder de Hatting/Torsted til et topbrag af en kamp. Spil med på kampen her! 

I weekendens næste kamp tager vi til et opgør i midten af tabellen. Esbjerg fB tog nemlig imod gæsterne fra FC Horsens til et spændende opgør. Det var hjemmeholdet der i sidste ende sikrede sig de 3 point videre i sæsonen med mål fra Thomas Alsing. En sejr der sætter dem på en 5. plads, med et point over FC Horsens i midten af tabellen. FC Horsens tager i deres næste kamp imod Bramming B hjemme.  Bookmakeren har FC Horsens som favorit til odds 1.30!

articles banner

Netop Bramming B spillede i weekendens kamp hjemme imod Hatting/Torsted Fodbold. Et spændende opgør der endte med slutresultatet 2-2 og 1 point til hvert af de to mandskaber. Det var gæsterne der startede kampen bedst og sikrede sig en føring på 0-2. En føring der varede til det 66. minut hvor hjemmeholdets Jacob Hollænder satte bolden i netmaskerne, efterfulgt af et selvmål til kampens slutresultat på 2-2.

I weekendens sidste kamp tog puljens farligste hold FC Sønderborg imod gæsterne fra Vejle B. FC Sønderborg kommer bedst fra kampen med en 3-1 sejr, takket være mål fra Jacob Iskov, Søren sønderbye og Jesper Petersen Nielsen. Gæsternes Jes Petersen formåede at sætte en enkelt i kassen, men dette var ikke nok til at udfordre puljens førsteplads, som efter weekendens kampe fortsat er ubesejret. FC Sønderborg tager i næste weekend en tur til Fredericia FF’s hjemmebane til et spændende opgør i toppen af tabellen. Spil på kampen her!