top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 1

FULDT OVERBLIK: TÆT OG MÅLFATTIG RUNDE

Foto: Jyllandsserien

I rundes første kamp tog Hobro IK imod gæsterne fra Aalborg Chang, til et opgør mellem første- og sidstepladsen. Det var da også hjemmeholdet der i sidste ende kom bedst fra kampen med et slutresultat på 2-0. 3 point kunne Hobro IK altså tage med sig videre i sæsonen, takket være mål fra hjemmeholdets Mathias Poulsen og Mathias Dreyer Nielsen. En sejr der betyder at Hobro mandskabet fortsat ligger på en førsteplads, endnu ubesejret. Aalborg Chang tager i deres næste kamp imod gæsterne fra RKG. Få odds 2.60 på Aalborg Chang sejr!

Netop RKG spillede i weekenden imod Aalborg Freja hjemme. En tæt kamp hvor vi skulle helt til kampens sidste minut for at finde et mål. Her var det Aalborg Freja der på et straffesparksmål sikrede sig slutresultatet 0-1 og 3 point videre i sæsonen. Et resultat der betyder at Aalborg Freja nu ligger på en 5. plads i tabellen. De møder i deres næste opgør Støvring IF hjemme. Aalborg Freja er favorit hos bookmakeren til odds 1.80! 

articles banner

En ligeså tæt og målfattig kamp var at finde på Gug B’s hjemmebane, da de tog imod Hjørring IF i weekenden. Takket være mål fra Alexander Andreasen kunne Hjørring IF gå tilfredse fra banen med deres anden sejr i sæsonen. En sejr der betyder at de nu ligger på en 4. plads i tabellen, et point bag Gug B.

Rundens sidste kamp var, med sine 3 mål, også rundes mest målrige. Støvring IF tog imod gæsterne fra IF Skjold Sæby. Gæsterne formåede at hente deres tredje sejr i sæsonen hjem, takket være mål fra Anders Høst og Jakob Kristensen. På trods af en reducering i kampens sidste minutter, måtte Støvring IF altså gå fra banen med et 1-2 nederlag. IF Skjold Sæby møder i deres næste kamp Gug B til et opgør i toppen af tabellen. Bookmakeren har IF Skjold Sæby som favorit til odds 1.65!