top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 3

FULDT OVERBLIK: UDEBANE-SEJRE OG TÆTTE KAMPE

Foto: Jyllandsserien

Weekendens første kamp stod mellem topholdet Fuglebakken og Aabyhøj IF. Hjemmeholdets Rune Mønster satte i det 31. minut gang i kampen med mål til 1-0. En føring der holdte til det 79. minut, hvor Aabyhøj IF svarede igen med et mål af deres eget til slutresultatet 1-1. Et resultat der betyder at Fuglebakken ligger sig på en 2. plads imens Aabyhøj IF ligger sig på en 7. plads i tabellen. Fuglebakken møder i næste kamp FC Skanderborg ude til et opgør i toppen af tabellen. Bookmakeren har Fuglebakken som favorit til odds 1.85! 

Lemming IF tog i weekenden imod VSK Aarhus. Det var gæsterne der kom bedst fra kampen med et slutresultat på 0-2, takket være mål fra VSK Aarhus mandskabets Andreas Pallesen og Anders Spanfelt. Med deres tredje sejr i sæsonen ligger de nu på en 3. plads i tabellen. De møder i deres næste opgør 6. pladsen IF Lyseng hjemme til et spændende opgør. Spil på kampen her! 

articles banner

Søften GF, der ligger i toppen af tabellen på en førsteplads, tog i weekenden en tur til VRI’s hjemmebane. Et tæt opgør imellem de to mandskaber blev skudt i gang med mål fra gæsternes Emil Thers til 0-1. VRI svarer dog hurtigt igen og udligner til 1-1 med mål fra Alexander Primdal. Næste mål skulle også findes hos hjemmeholdets Alexander Primdal der sætter sit hold til føring i det 88. minut. Men kampen slutter ikke her. Det lykkedes Søften GF, takket være et straffesparksmål af Casper Hornbek Laczko, at udligne til slutresultatet 2-2. VRI møder i deres næste kamp Aabyhøj IF ude. Hvem tror du vinder opgøret? Spil med på kampen her! 

Weekendens sidste kamp stod mellem hjemmeholdet IF Lyseng og gæsterne fra FC Skanderborg. En kamp FC Skanderborg kom bedst fra med et slutresultat der lyder 0-2. Efter weekendens kampe ligger FC Skanderborg på en 4. plads i tabellen med 9 point og IF Lyseng på en 6. plads med 5 point.