SÅBY VENDTE 0-2 TIL 3-2

Såby

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte Tune. Efter en dårlig start kom vi hurtigt bagud 2-0. Men drengene blev ved med at kæmpe og da vi begyndte at presse Tune højt så blev det svært for dem. Vi sad på spillet og havde klart bolden mest. Vi ender med at vende det hele til sidst og vinder fortjent 3-2.

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen?
– Det betyder vi endelig kom på tavlen og det er vi rigtig glade for. Forhåbentlig kan vi starte en stime med gode resultater nu.

Ser du på kampen over 90 min, stemmer resultatet så overens med spil og chancer – hvorfor/hvorfor ikke?
– kampen burde måske være endt 7-5 ift. Spil og chancer. Tune starter bedst men efter 25 minutter sætter vi os på sagerne og er det bedste hold. Dommeren lagde igen i dag en meget hård linje og Tune burde være reduceret til 10 mand, da sidste mand fælder vores spiller. Dommeren fløjter straffe men gav helt uforståeligt slet ikke noget kort. Dog skal han roses for at holde den linje, da han heller ikke gav gult kort til os for et stort frispark. Så det var ens for begge parter. Vi producerer mange chancer, men er meget ineffektive, desværre. Tune kunne have lukket kampen med en friløber som vores målmand flot redder og så scorer vi til sidst på en 5 dobbelt chance. En Tune spiller mente efter kampen at vi kun kørte på omstillinger, men jeg tror varmen må være steget ham til hovedet, måske han troede han spillede for os.

”Åben Mikrofon” – hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved sæsonen indtil nu og hvad har været den største negative oplevelse?
– Mest positive er vores comeback i går. Mest negative er at vi desværre skal bruge alt for mange chancer på at lave mål.