top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 19

GALTEN-TRÆNER NEGATIVT OVERRASKET OVER STJÆR

Foto: Galten fS
1
x
2

30/03

13:00

Galten FS

Hornbæk SF

Hvilket hold var rækkens positive overraskelse og hvorfor, samt hvilket hold har skuffet mest i efteråret?
– Det er fortjent, at Odder rykker op, men at JAI giver kamp til allersidste kamp var en positiv overraskelse. Fc Skanderborg var en oprykker til serie 3, men de har nogle dygtige unge spiller og med lidt erfaren kommer de til at være et godt hold om nogle sæsoner. Stjær må være den største skuffelse, da de er nedrykker var serie 1, og uden at miste mange spiller så havde de fået 5-6 nye spiller ind på holdet, så forventningerne burde være at de skulle spille om toppen. Jeg er overrasket over at det er dem der rykker ned.

articles banner

Hvilken kamp vil du fremhæve som jeres “svendestykke” i efterårssæsonen og hvorfor? Samt hvordan føler du i har haft en god opbakning rent tilskuermæssigt i løbet af efteråret?
– Som jeg nævnte før, så viste mine spiller karakter i de kampe der skulle vindes, og der var nogle vigtige kampe, men de kampe som var vendepunkt må siges til at være kampene mod skanderborg og EIF, som var nedrykningskampe. Havde vi tabt en af de kampe, så havde vi rykket ned, men vi vandt begge kampe på udebane.