Sjælland Serie 2 Pulje 2

Genial indskiftning var med til at vende kampen for Orient

Seriefodbold

Synes du, at jeres gameplan lykkedes og hvorfor?
Langt hen ad vejen lykkes vi med vores gameplan. Vi startede fantastisk med godt pasningsspil samt et aggressiv presspil. Efter 15 minutter kom vi foran med 2-0, hvilke vi jo alle ved, er den farligste føring i fodbold, og vi slap måske lidt at fokussen på kampen. Det endte med at blive en meget lige kamp, hvor Ejby udlignede både til 2-2 og 3-3. De sidste 25 minutter fandt vi tilbage til gameplanen og vandt i sidste ende 6-3.

Hvad blev afgørende i kampen, og hvorfor blev det udslagsgivende?
Den “ geniale” indskiftning, som vores træner fortog med 25 minutter igen af kampen, og endelig fik sat vores topscorer på banen, var med til at vende kampen.

Blev der lavet nogle flotte detaljer i kampen, som du kan fremhæve?
Frederik Bæk drev gæk med Ejby-forsvaret op til flere gange. Til sidst turde de ikke gå til ham af frygt for at blive afdriblet. En anden detalje, som måske mere er sjælden set frem for flot, var, da vi fik straffespark ved stillingen 1-0. Den faste straffesparksskytte sad på bænken, men blev skiftet ind, scorede og blev skiftet ud inde for samme minut.

Hvilke positive og negative aspekter kan I tage med fra opgøret?
Den gode start samt den gode afslutning på kampen er det positive aspekt. Hvis vi kan spille en hel kamp i det tempo og med den aggressivitet, så kan vi slå alle. Det negative er desværre igen, at vi er for nemme at score imod. Vi måtte aldrig lukke Ejby ind i kampen efter vores 2-0-mål.

Hvad skal I arbejde på forud for den næste kamp?
Defensiven skal blive mere stabil.

Hvordan synes du, at holdet står efter denne kamp i forhold til form?
Klart en opadgående formkurve. To sejre i træk giver tro på tingene.

Hvordan var opbakningen til kampen?
Fin opbakning som sædvanligt.

Hvem var kampens spiller ifølge dig, og hvorfor?
Frederik Bæk viste sig igen som en vigtig mand. Samtidig leverede Oskar B. Olsen og Kevin Nielsen mange af de eksplosive løb, som jeg omtalte i optakten og kunne blive afgørende. Kevin laver blandt andet en assist til 6-3 på sådan et løb.

Seneste kamp:
Modstander: Ejby
Resultat: 6-3-sejr til Orient

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]