3. Division

Glad Herlev IF-cheftræner roser sultne spillere: Vi har haft en fremragende sæson

Herlev-cheftræner Bo Holden – Foto – Herlev IF

Hvordan synes du, at holdets sæson var sådan helt generelt?
Vi har haft en fremragende sæson. Vi startede i august 2020 med at spille for at komme i top fire, og det var primært vores mål, for at undgå nedrykning. Men hurtig indså vi, at vi havde en gruppe spillere, der var sultne, dygtige og villige til at arbejde hårdt og fokuseret. Og kort ind i turneringen fik vi som hold en oplevelse af, at netop de kompetencer, som vi havde som hold, kunne bringe os langt. Så ved at levere på højt niveau organisatorisk og taktisk, kunne vi med koncentrerede indsatser krydret med offensive kvaliteter, skrue lidt på forventningerne i løbet af sæsonen. I alt, synes jeg, at vi spillede godt og koncentreret hele vejen, dog med en enkelt smutter, da oprykningen var en realitet.

Hvad var det største højdepunkt i sæsonen, og hvorfor?
Der var en del højdepunkter undervejs. Generelt er følelsen af at få point og vinde kampe ved at holde sig til gameplanen og udvise stor koncentration og tålmodighed den smukkeste følelse, som vi står tilbage med her, efter turneringen er afsluttet. Netop disse paratmetre var vi stærke på i en række kampe, hvor vi lykkedes med at få resultatet vippet over på vores side i kampenes afslutning. Det giver et super boost og tro på tingene, når det lykkes.

Hvad var den største skuffelse, og hvorfor?
Naturligvis var vores nederlag til Frederikssund en kæmpe skuffelse. Set på behørig afstand nu og længe efter, kan jeg bedre acceptere det. Vi havde netop sikret os oprykning, og der var måske en naturlig træthed i truppen, der gjorde, at vi ikke var klar på dagen, og når vi så samtidigt mødte et sprudlende Frederikssund-hold, der virkelig spillede godt, så blev det en ekstra varm Sankt Hans Aften på Kalvøen.

Synes du, at det har været en ekstra svær sæson grundet coronasituationen med mange kampe på kort tid, og hvorfor?
Vi nåede at spille 23 kampe på 13 uger, og det er hård kost, specielt når opstarten var præget af træning i små grupper og kun en enkelt træningskamp. Jeg tror dog, at vores grundige arbejde i opstarten og vores ihærdighed og flid på tidspunkter, hvor andre hold ikke trænede ligeså meget, som vi gjorde, har været afgørende for vores flotte start med seks sejre på stribe, der lagde fundamentet for vores oprykning.

Hvem, synes du, var sæsonens spiller på holdet, og hvad skyldes det?
Sæsonens bedste spiller kåret af trup, trænerteam og ledelse i klubben blev Nicholas, og det var en meget nem beslutning. Han var ganske enkelt særdeles afgørende for vores stærke defensiv hele året igennem.

Hvem var holdets topscorer, og hvad lykkedes godt for ham i sæsonen?
Vores skotte blev topscorer. Og måden Alex kom ind på holdet på, hans evne til at passe ind og blive hærdet til at spille kompetitiv fodbold har været enestående. Når man spiller til hans styrker, så giver det gevinst, og han endte da også med at blive topscorer i rækken. Flot gennembrud af en Serie 2-spiller.

Hvornår har I første træning til den kommende sæson?
Vi starter træning i dag (mandag 19. juli, red.), og det bliver så skønt at komme i gang. Mange af spillerne har selvtrænet med bold, uden bold og med skadesforebyggende program, så jeg forventer, at vi fra første fløjt i dag ser et højt niveau og ikke behøver at dosere træningen, men derimod blot bygge på for at gøre klar til den yderligere belastning, som divisionsfodbold kommer med.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]