Jyllandsserien 1 Pulje 3

Glad IF Lyseng-anfører: Vi var fremragende hele vejen rundt

FOTO: Lyseng Stadion

Hvilken præstation synes du, at holdet leverede i opgøret, og hvorfor?
Vi var fremragende hele vejen rundt. Vi havde perioder, hvor vi viste, vi kan spille noget af den bedste fodbold i rækken, og gennem hele kampen viste vi, at vores defensiv er bundsolid. Sædding har også flotte perioder i kampen, men vi formåede at holde dem fra målet.

Hvad blev udslagsgivende for kampens resultat?
Både Sædding og vi havde flere store chancer, men der var to ting, der gjorde, at vi gik fra kampen med tre point. Dels scorede vi et fremragende mål, dels havde vi en fight og en målmand, der er uden sammenligning.

Hvordan synes, at holdets effektivitet var?
1-0 er tegn på effektivitet, men vi brændte flere store chancer i kampens sidste minutter, og af en eller anden grund ville vi ikke afgøre kampen. Men når det så er sagt. 1-0 er nok.

Hvad er det vigtigste, som I kan tage med fra opgøret, og hvorfor netop det?
At vi kan spille op mod og i store perioder bedre end topholdene. En anden ting er, at vi alle kan mærke, vi bliver mere og mere sammenspillet, hvilket gør præstationerne noget stærkere. Desuden er det også værd at bemærke vores antal mål indkasseret. Der tegner sig et mønster, der fortæller, at vi er ‘outstanding’ defensivt.

Var der én eller flere spillere, der imponerede dig i opgøret, og hvorfor?
Målscorer Christian Abildgaard var her, der og alle vegne, også foran målet, hvor han med kampens eneste mål afsluttede et af fodboldhistoriens smukkeste og mest effektive angreb: backen i overlap, et hårdt, fladt indlæg og en kølig inderside. Målets gnidningsfrie, smukke karakter kræver næsten en sammenligning med, når en elcykel passerer en regulær cykel op ad én af midtbyens dræberbakker, hurtigt, effektivt og ubesværet bevægede vi os forbi med ynde. Derudover vil jeg fremhæve samtlige spilleres præstationer. ‘What a team’.

Hvad skal I arbejde med frem mod den næste kamp?
Vi skal blive bedre til at lukke rum mellem forsvar og midtbane ved at få klare aftaler om, hvordan vi løser situationer uden bold.

Blev holdet ramt af nogle skader, og i så fald hvor alvorligt ser det ud?
Ja, to af vores offensive esser måtte gå ud med skader. Det lader dog til at være småting, som de forhåbentlig glemmer i løbet af ugen.

Modstander: Sædding/G IF
Resultat: 1-0-sejr til Lyseng IF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]