Gør klar til grillaftener med gutterne og fodbold

Skærmbillede 2020-06-15 kl. 14.20.01

Dette indhold er sponsoreret

Sommeren betyder fodbold, som betyder grillaftener med gutterne. EM, VM, OL, Premier League og Superligaen er alt sammen forbundet med godt vejr og sommer og uanset hvilken slutrunde, der kommer, er det vigtigt at have alt klar til at kunne afholde de bedste grillaftener med vennerne. De minder man laver over fodbold er ulig nogen andre minder. Det er det fodbold og venskab kan – skabe minder der varer for livet. Har du nogensinde undret dig over hvorfor mange altid husker hvor de var i 92’?

Nedenfor vil du kunne læse om hvordan du gør klar til denne grillsæson, og kan gøre klar til at lave de bedste minder med vennerne.

Møblementet og udstyret skal være i orden 

Når man har med grillaftener i haven at gøre kan det ofte skade komforten, da møblerne ikke altid er de mest komfortable. Heldigivis kan du Kabeltromlen.dk få komfortable og spændende møbler til din terrasse, som er ulig nogen andre på markedet. Det hjemmelavede look er også med til at give din have en anden stemning, som helt sikkert vil falde i god jord hos vennerne. 

Derudover er det vigtigt, at have et setup af skærme, som kan imødekomme de mange kampe som formentlig vil udspille sig til at en slutrunde. På forhånd have trukket ledninger og opsat skærmene, så det ikke bliver et problem under kampene.  

Dernæst er det vigtigt at have noget, som skygger for solen. Dette kan et solsejl være med til at ordne, og vil dække det mest af terrassen. 

 

Konkurrence hører med 

Når gutterne samles, er det umuligt at der ikke bliver konkurreret en smule. Om det er en fælles odds-pulje på slutrunden, om det er aftenenes tip en 13’er eller noget helt tredje er ligegyldigt. Det er med til at skabe minder og hvor bedre at gøre det end i haven, hvor I også har mulighed for at konkurrere i andre spil.

Et af de spil, som stort set alle kan være med til er, er stigegolf og ærtesækkekast. Begge spil kræver minimal boldkoordination og kan købe eller laves til meget billige penge. Gør det til en fast ting at have en turnering i stigegolf og udråb den næste konge af havespil hver eneste gang i mødes til en grillaften. Spil og konkurrence er med til at øge venskabet og kan være med til at endnu flere minder skabes. 

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]