Sjællandsserien Pulje 2

Gørslev IF gav bøllebank med 9-0: Den bliver svær at overgå

pastedImagebase640

 

Hvad var det store højdepunkt i opgøret ifølge dig?
Ingen tvivl om, at drengenes effektivitet var blevet hævet i fredagens opgør. 9-0 er ikke hverdagskost og er nok en kamp, der bliver svær at overgå på dette niveau.

Hvilket udtryk fik I som hold vist i kampen?
Drengene spillede flot fodbold og det var dejligt at se at alle er med i presset. Man kunne godt se der var nogen som skulle sættes på plads.

Hvilke positive og negative momenter kan I tage med fra opgøret?
Det eneste negative i denne 9-0 sejr må være, at det tog cirka 15 minutter for drengene i at komme i gang. I starten af kampen var Nakskov egentlig udmærket med, men det tog fart, også faldt de til sidst helt ud af kampen. Positive momenter var der mange af, men det er jo skønt, at Tim efter en 14 dages skadespause bare gik ind og lavede to flotte mål og spillede en kanon kamp. Derudover leverede vores kanter igen en kamp på meget højt niveau.

Hvad synes du om holdets effektivitet i opgøret?
9-0 taler for sig selv.

Hvordan synes du, at jeres spillemæssige form er i øjeblikket, og hvorfor?
Med vores tre-fire skader på vigtige positioner gør, at vi ikke helt er der, hvor vi gerne vil være, men pilen peger den rigtige vej, og truppen viser sig at være bred og klar til de næste udfordringer. De drenge, som er trådt til, har gjort det fremragende.

Hvordan synes du, at opbakningen til opgøret var?
Igen en super flot opbakning, over 300 tilskuere i forrige uge mod Ringsted og næsten 200 tilskuere mod Nakskov i fredags må siges at være godkendt. Med trommer og røg på lægterne er der altid en god fest i Gørslev, og mon ikke festen når sit højdepunkt, når Solrød kommer forbi om 14 dage. Solrød er jo næststørst i ligaen, hvad tilskuere angår, så vi håber på, de kommer forbi Sjællandsseriens fedeste hjemmebane og ser fodbold. Vi vil gøre vores bedste for at tage pænt imod Jeppe og co..

Hvem vil du pege på som kampens spiller, og hvorfor?
Vores nye dreng på holdet Lewangoalski spillede en superkamp og viste, at den dreng er vigtig i Gørslevs udvikling. Han fik endelig sat gang i målscoringen, det var helt kanon. Men generelt kunne vi nævne hele holdet. Alle præsterede på et godt niveau.

Seneste kamp:
Modstander: FC Nakskov
Resultat: 9-0-sejr til Gørslev IF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]