Sjællandsserien Pulje 2

Gørslev IF vil udbygge flot stime: Der venter et brag af et lokalopgør

Danijel Mujkanovic til Gørslev-træning – Foto – Gørslev IF

Hvis du skal ’sælge’ opgøret. Hvad kan tilskuerne så forvente af opgøret?
Torsdag aften gæster vi Herfølge Stadion, hvor der venter et brag af et lokalopgør. Kampe mod Herfølge plejer at være fyldt med intensitet, hvor der bliver “taget og givet” i alle nærkampe, og hvor begge klubber går hårdt efter en sejr. Der er igen tvivl om, at torsdagskampen vil bære præg af samme stemning, så jeg er overbevidst om, at der venter os et seværdigt opgør denne aften.

Tror du, at det bliver en målrig affære, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Jeg har svært ved at forestille mig, at der ikke kommer mål i dette opgør, da vi blandt andet gennemsnitligt har lavet over tre mål per kamp i denne sæson. Vores indstilling vil igen til denne kamp være den samme som i alle øvrige kampe, hvor vi gerne vil angribe modstanderen og forsøge at skabe så mange målchancer som muligt. Derfor har jeg svært ved at se, at denne kamp skulle ende som en kedelig 0-0’er.

Hvilken type bane skal I spille på, og kommer det til at få indflydelse på opgøret?
Kampen spilles på kunstbanen på Herfølge Stadion, hvilket gerne skulle være en fordel og give mulighed for, at vi kan spille noget hurtig og fremadrettet fodbold. Det er forhåbentligt med til at skabe en tempofyldt fodboldkamp.

Hvem ser du som favorit til at snuppe sejren, og hvorfor?
Et lokalopgør har altid sit eget liv, hvor de aktuelle placeringer i rækken ikke nødvendigvis har så meget at skulle sige i forhold til selve kampen. Samtidig må vi dog se os selv som små favoritter til opgøret, da vi kommer til kampen med en stime på syv sejre i træk, som gerne skulle udvides denne aften i Herfølge. Vi er ekstremt fokuserede på kampen og vil uden tvivl levere endnu en stærk præstation, og vi går benhårdt efter de tre point.

Hvem skal I holde ekstra øje med hos modstanderholdet, og hvorfor?
Jeg ser Herfølges anfører Dennis Schmidt som et omdrejningspunkt for hjemmeholdet, og han skal holdes “i kort snor” denne aften. Ellers er jeg mest fokuseret på, at vi skal have fokus på vores egne styrker og kvalitet på holdet, som i sidste ende skal give os sejren.

Hvordan tror du, at opbakningen bliver til mandskabet?
Det er min forhåbning, at der vil komme en masse lokal støtte til os til kampen, hvor vores trofaste tilskuere kan skabe en unik stemning denne aften på Herfølge Stadion. Dette skal bruges som ekstra motivation for, at vi leverer endnu en flot præstation.

Kommende kamp: 
Modstander: Herfølge BK
Kampsted: Herfølge Stadion
Dato & klokkeslæt: Torsdag 14. oktober klokken 19

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]