Sjælland Serie 2 Pulje 4

Gørslev-træner: De har mere at tabe lige nu end vi har at vinde

Gørslev IF 8985

Hvordan vil I forberede jer til kampen?
Intenst. Vi har trænet godt de seneste tre-fire uger, og det ses også på vores resultater. Vi har ramt en winning-streak. Det er kun opnået, fordi vi har trænet så seriøst og målrettet. Det giver bonus nu. Det ændrer vi ikke på.

Hvad skal forbedres i forhold til jeres seneste kamp, og hvorfor?
At vi holder niveauet og kvaliteten over alle 90 minutter. Vi har set i enkelte kampe i sæsonen, at vi dominerer og skal score to, tre og fire mål på den første halve time. Men så stepper vi helt ud af kampen resten af tiden, og kampene bliver unødigt tætte og spændende. Vi kan ikke rigtig sætte en finger på, hvorfor vi har kampe, hvor det sker. Koncentration, manglende held eller bare simpelt formniveau, vi kan ikke rigtig se, hvorfor det sker. Dog hælder jeg til det sidste som værende problemet, sagt med lille smil på læben.

Hvordan vil du vurdere jeres spillemæssige form?
Ud over vores perioder i enkelte kampe indtil nu, hvor vi falder lidt/eller meget ud, så vil jeg mene, vi er der, hvor vi skal være. Vi er ikke sjove at møde pt..

Hvilken type kamp tror du, at det bliver, og hvorfor?
Storebælt vil gerne væk fra bunden, så de vil nok mere slås end spille det fine bold. Jeg vurderer klart, de har mere at tabe lige nu, end vi har at vinde. Vi ligger ok lunt, men hvis man kigger på deres resultater, så lige foruden seneste kamp mod Ringsted, så de kampe, de har sat point til i, har været tætte kampe, virkelig tætte. Så jeg vurderer, de potentielt har mere at byde med, end hvad tabellen fortæller. Jeg er sikker på, det bliver en hård og intens kamp. Det bliver fedt.

Hvilke styrker har jeres modstander, og hvordan skal I undgå, at de kommer til udtryk?
Når de taber, så taber de meget knebent, og når de vinder, vinder de med mange mål, så noget siger mig, Storebælt har et koncept, der er lige ved at være der, og de har en gennemsnitsalder på holdkortene, der ikke er af den helt unge slags. Så jeg er helt sikker på, de er et rutineret hold, som kender deres koncept. Vi skal simpelthen bare spille vores spil, bolddominerende og langs jorden med de hurtige kombinationer. Får vi gang i vores spil, som vi har gjort fra start stort set alle kampe i år indtil nu, er vi bedst i ligaen, det er jeg stadig overbevist over.

Hvad skal lykkes for jer, for at I står med sejren, og hvorfor?
Jamen, som jeg sagde tidligere, så skal vi simpelthen bare spille vores koncept og holde vores aftaler. Og så ramme en dag, hvor kvaliteten holder over alle 90 minutter, så står vi med tre point efter slutfløjt.

Hvor meget vil tre point betyde for jer som hold i forhold til stillingen?
Lige så meget som i den seneste weekend. Det vil betyde, vi ikke slipper toppen af liga, og igen vil vi ramme en winning-streak på fire kampe i træk med tre point, det i sig selv er sku ret godt gået for en oprykker.

Har du fidus til en bestemt spiller, og hvorfor?
Riise skal have gang i målene igen. Der er ved at være tørke nu.

Kommende kamp:
Modstander: FC Storebælt
Kampsted: Korsør Ny Stadion
Dato & klokkeslæt: Lørdag 17. oktober klokken 14

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]