Sjælland Serie 2 Pulje 4

Gørslev-træner: Dette er en ret speciel og meget vigtig kamp

Gørslev – Foto – Gørslev

Hvordan vil I gribe kampen an?
Som vi plejer, fokuseret og seriøst. Og så skal vi bare sørge for at spille vores spil og holde aftaler og koncept, så skal Ørslev nok få kamp til stregen.

Hvordan vil I forberede jer til opgøret?
Det er klart. Dette er en ret speciel og meget vigtig kamp. En klassisk sekspointskamp igen, ligesom senest vi mødte Ørslev. Men denne gang jo med dobbelt så meget på spil. Men vi forbereder os ikke anderledes, end vi plejer i ugens træninger, men der, hvor forberedelsen ligger, er hos den individuelle spiller. Det handler om at være klar, på og vil det mere end de andre psykisk i denne kamp. Gode fodboldspillere er vi, og godt fodboldspil kan vi. Men spillerne skal være klar oppe i hovederne, ganske enkelt.

Hvem, synes du, er favorit til at snuppe de tre point, og hvorfor?
Ørslev, det er klart. De ligger et’er og har længe kunnet have afgjort det og været rykket op, men har de seneste to-tre kampe udvist gummiben. Mon ikke de vil gøre alt for ændre det udtryk. Vi vil så gøre alt det, vi kan, for at forlænge det en kamp mere for dem.

Regner du med, at I får meget opbakning til opgøret, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Nej, ikke rigtig. Vi skal langt og tidligt på dagen, samtidig med, der er en meget vigtig tredjeholdskamp på eget græs om direkte oprykning til Serie 3, og førsteholdet skal også spille på eget græs og søger lidt oprejsning ovenpå et lidt ærgerlig oprykningsspil, så jeg tror vores opbakning vil søge på eget stadion Men det er fint, så skal drengene ikke tænker på imponere andre end sig selv på dagen. Har bestemt også en fordel.

Hvilke styrker har jeres modstander, og hvordan skal I undgå, at de kommer til udtryk?
Jamen, det bliver en lige kamp. Begge hold er dygtige til deres koncept og kan spille fodbold. Ørslev er nok bedre til at slås og det hårde spil, hvilket de også vandt på senest, og bare var klogere i de få chancer, de havde og gaver, vi gav dem. Samtidig med vi lige skulle stifte et første bekendtskab til deres bænk og sidelinje, og måden, man opførte sig på. Det kender vi nu, det kan ikke overraske os, vi skal bare spille uden om dem, så bliver det en super kamp.

Har det hårde kampprogram sat sit præg i truppen, og hvordan kommer det til at påvirke opgøret?
Vi har helt sikkert døjet en del med skader på tværs af hele klubben, om det er programmet skal jeg ikke sige. Men vi har snublet i et par unødvendige kampe i foråret, og sjældent stillet med vores foretrukne 11’er, og vi har endda i flere kampe skullet sende spillere op til kampe på førsteholdet. Men, vi er faktisk ved at være fuldt klar over hele linjen (sagt med et smil på læben), for det er jo typisk, det skal komme til slut i sæsonen. Men vi er tæt på stærkeste opstilling på lørdag, så det er ikke en undskyldning, hvis vi ikke får fuldt udbytte.Vi er klar.

Kommende kamp:
Modstander: Ørslev GIF
Kampsted: Ørslev Stadion
Dato & klokkeslæt: Lørdag 12. juni klokken 11

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]