top banner
top banner
top banner
Sjællandsserien Pulje 2

Greve-holdleder: Spændende med en del nye hold

Foto: Jens Kristian Møller, Greve Fodbold

Hvis du ser på holdene som I er i pulje med, hvad er så din umiddelbare vurdering og hvem ser du pt. som den største oprykningsfavorit i puljen?
Det bliver igen en spændende pulje, med en del nye hold, som vi aldrig har spillet mod før. Umiddelbart tænker jeg at Køge Nord FC, må være de største favoritter, sammen med Slagelse B&I.

articles banner

Hvilken målsætning har I som klub til den kommende efterårssæson og er den realistisk?
Ud fra sidste års historik, hvor vi i den grad var ramt af skader og manglende offensive kræfter, så er udgangspunktet i år to ting. Dels at sikre en forbliven i rækken samt få spillet vores nye spillere ind på holdet, da vi har fået tilgang af U19 drengene der er rykket op. Er dette nok til at vi måske kan placere os i midten af rækken, vil det bare være et ekstra plus.

Hvilken kamp ser du personligt mest frem til i den kommende efterårssæson og hvorfor?
Jeg glæder mig til kampen mod Nakskov, som er oprykker fra LSF. Især fordi det ser ud til, de har godt gang i den i klubben og de er et af de hold vi skal måle os med i puljen og så er det altid fedt at spille mod 1. holdene, da vi kommer på stadions, hvor det hele bare spiller med, forhåbentlig mange tilskuere og gode rammer omkring kampen