Danmarksserien Pulje 2

Greve-holdleder: Vi er kun mennesker

Greve Greve

Hvad tænker du om, at regeringen igen har givet mulighed for, at I kan komme ud at træne?
Det er bare helt fantastisk, for det er altså ikke en rigtig tilværelse uden fodbolden tæt ind på livet.

Hvornår begyndte I?
Altså spillerne har heldigvis forsøgt at holde sig i så god form som muligt, så i lørdags var de rigtig på græs.

Hvordan var følelsen ved igen at komme på græs?
Det er jo helt utroligt hvad en gang græsplæne og et par mål kan gøre på unge voksne mænd. Det er næsten helt som juleaften.

Hvilke forholdsregler har I taget i klubben for at kunne træne?
Klubhuset er lukket ned, så ingen badning efter træningen. Ingen behandling af de ømme kroppe og de skal selv taget tøjet med hjem, for at vaske det.

Hvad tænker du om de forholdsregler?
100% fornuftigt. Vi kan kun passe på hinanden, ved at holde afstand og efterleve disse regler. Hvis vi ikke gør, så kan der for alvor gå lang tid, inden vi igen kan spille kampe.

Hvor ofte skal I træne resten af foråret?
Planen er at vi træner tre gange om ugen og er der stemning for fire gange om ugen, så gør vi det.

Hvordan vil du beskrive jeres holds form efter den længere pause?
Jeg synes faktisk for langt de flestes vedkommende, så er de i nogenlunde god form, måske endda bedre end forventet. Der er også nogle af dem, der har vent op og ned på nat og dag, hvor de har givet den gas foran computeren, ja så bliver man ramt af Cookie-19 J

Var det overraskende for dig?
Både ja og nej. Dem har været ærgerrige hele tiden, har i den grad formået at trække andre med sig og de ser skarpe ud og så er der dem, der har valgt at gå lidt i hi, ja det ses også på deres form.

Hvorfor?
Vi er kun mennesker og for nogle er det nemt at falde i og sige, ej jeg løber i morgen i stedet for, da lover de solskinsvejr og medvind på løbestien, så kommer næste dag og så regne det, ja så bliver man hjemme. De anden del er bare, vi skal af sted for det har jeg planlagt at det vil jeg=vilje og det er dem der skal trække os igennem.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.