top banner
top banner
top banner
Sjællandsserien Pulje 2

GREVE I EN GENOPBYGNINGSFASE

Foto: Greve Fodbold

Turneringstarten nærmer sig – hvordan føler du jeres opstart er forløbet? Samt hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
– Vi har grundet omstrukturering i klubben, mistet en del spillere hen over Julen, og derfor træner vi sammen med vores DS hold, for at kunne lave noget brugbart i vores træningspas. Det har også været med til at spillerne, har fået mulighed for at vise sig frem på DS niveau, og det ses i intensiteten.

Er I blevet ramt af skader som følge af jeres opstartsprogram? Samt hvordan vil du beskrive jeres generelle formmæssige niveau på nuværende tidspunkt?
– Der er et par enkelte skader og småskavanker, men ikke noget der er alarmerende.

articles banner

Her hvor der er nogle uger til turneringsstart, hvor føler du så I trænger til den største ”finpudsning”?
– Vi mangler spillere, pt. kan vi klare os med DS reserver, og ungdoms spillere, men vi har behov for at få ekstra kræfter.

Hvad er klubbens målsætning i henhold til forårssæsonen? Samt hvad mener du personligt, der skal til for at I kan opfylde denne? Hvilket personligt mål har du til forårssæsonen?
– Vi har egentligt et stærkt udgangspunkt for resten af sæsonen, i en 4. plads, men pga. af manglen af spillere, er målsætningen sænket til overlevelse i Sjællandsserien. Klubben erkender at resten af denne sæson bliver en genopbyggelsesface