top banner
top banner
top banner
Danmarksserien Pulje 1

GREVE MOD KARLSLUNDE – LOKALBRAGET HVOR ALLE VIL DØ MED STØVLERNE PÅ!

Karlslunde IF 8604

Indbyrdes relationer – spænding og motivation hos spillerne

Greve mandskabet ligger i øjeblikket på en 7. plads i tabellen med fem point. For dem ville en sejr i lokaopgøret betyde deres anden sejr i sæsonen indtil videre. Cheftræner Claus Larsen fortæller hvordan han ser frem til et spændende opgør:

“Det bliver et spændende opgør! Ingen tvivl om det. Jeg er sikker på at det bliver interessant. Der er jo mange af spillerne der kender hinanden på kryds og tværs og der er også mange der har spillet i begge af klubberne.”

Spillernes relation til hinanden er også noget Cheftræner for Karlslunde IF, Henrik Johannesen, forklarer som værende en af grundene til at opgøret bliver spændende. Han beskriver kampen med et ord:

“Passion. Der er en masse passion hos spillerne, som selvfølgelig gerne vil hente sejren hjem. Mange af mine spillere skal spille mod en trup de har spillet i før, eller som de kender til og det motiverer dem selvfølgelig.

“Mine spillere vil dø med støvlen på”

Hvorend et lokalopgør er en krig imod fjender eller en kamp imod venner, er der ingen tvivl om, at det er et opgør der vægter tungt, særligt hos spillerne. Men hvordan påvirker et sådant lokalopgør truppen? Henrik Johannesen ser positivt på opgøret og den medfølgende motivation hos spillerne:

articles banner

“Nu kan jeg selvfølgelig ikke udtale mig om hvordan reaktionen bliver efter kampen, det vil også afhænge af resultatet. Jeg har dog oplevet en reaktion op til kampen. Alle vil gerne spille og kæmper for at få en plads. Jeg tror på at mine spillere vil dø med støvlen på for at hente et resultat hjem fra kampen.”

Med et spændende opgør i vente kan man stille spørgsmålstegn ved vigtigheden af et sådant opgør. Er der forskel på netop dette opgør eller er det blot en kamp om tre point, ligesom alle andre kampe i sæsonen? Cheftræner Henrik Johannsen forklarer at han tropper op, som i hvilken som helst kamp, i håb om tre point:

“Jeg ser det som en kamp ligesom alle andre modstandere. Jeg har ligeså stor respekt og fokus på alle andre modstandere i puljen. Nogle ting bliver selvfølgelig i en vis grad forstærket, når der er tale om et lokalopgør som dette, men jeg har ikke haft mere fokus på Greve mandskabet, end jeg ville have på hvilket som helst andet hold i puljen.”

Forventninger til lokalbraget

Hvem der, af de to hold, trækker det længste strå i opgøret må tiden vise. Begge trænere er dog forhåbningsfulde og forventer en spændende og seværdig kamp:

“Jeg tror det bliver en tæt kamp med en masse duel spil. Jeg tror det bliver en kamp hvor første mål, meget vel, kan ske at være afgørende for hvordan resten af kampen udspiller sig. Vi har mødt nogle udfordringer med en udskiftning i vores spillermateriale henover sommerpausen. Dette har betydet at det har taget os nogle kampe for at blive spillet sammen, men hvis du kigger på vores sidste to præstationer syntes jeg også vi er kommet et godt stykke af vejen. ”

Sådan lyder det fra Greve mandskabets cheftræner Claus Larsen, der forudsiger en tæt kamp. Karlslunde IF træner, Henrik Johannesen, forklarer at han går på banen med en forventning om tre point:

“Jeg forventer et Karlslunde hold som vil være toneangivende, samt et Greve hold der vil spille på de dyder, som deres trup og spillestil ligger op til. Vi går altid indtil en kamp med målet om at vinde, uanset om det Greve vi møder eller ej.”