top banner
top banner
top banner
Sjællandsserien Pulje 2

GREVE SKAL KÆMPE DET BEDSTE DE HAR LÆRT

Foto: Greve Fodbold

Hvordan vurderer du holdenes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Jeg forventer at vi får en del at se til, og at vi skal kæmpe det bedste vi har lært, hvis vi skal have point mod nogen af holdene. Med et nyt sammensat hold, er det ikke nogen let opgave, men det er en jeg ser frem på med spænding.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Det kan være lidt svært, da vi som sådan ikke er delt i A og B trup endnu, men der er bestemt et par spillere der ser enormt spændende ud, men om de kommer til at spille DS eller SS er op til Dennis og Mikes.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Alle trænere vil som regel prøve at fortælle at man spiller eget spil, og det er jeg også sikker på at vi vil forsøge, men fodbold er et flydende taktisk spil, så mon ikke der kommer et par justeringer alt efter hvem modstanderen er?

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Det hele er nyt, både for mig, og for spillerne, og vi skal i dette forår samles som et hold vi kan være stolte af.