Danmarksserien Nedrykningsspil Pulje 1

Greve skal møde Fremad Valby: Det bliver en hård opgave

Greve – Foto – Greve

Hvordan vil I gribe kampen an?
Vi kommer til at gribe kampen an på samme måde, som vi altid forsøger. Vi vil være tydelige i klubbens spillestil og udnytte de muligheder, den giver os.

Hvordan vil I forberede jer til opgøret?
Vi har haft en rigtig god træningsuge og har arbejdet med nogle ting, som, vi mener, kan blive vigtige på lørdag.

Hvem, synes du, er favorit til at snuppe de tre point, og hvorfor?
Fremad Valby har imponeret i nedrykningsspillet og viser generelt en opadgående formkurve, så det er klart, at det bliver en hård opgave at knække denne tendens. Jeg tror, det bliver en kamp, der kan vippe i begge retninger.

Regner du med, at I får meget opbakning til opgøret, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Vi er altid glade for den opbakning, vi især får fra “den blå bølge”. Det er nogle gutter, der følger holdet i op- og nedture, om end de ikke stiller med 500 mand, så er deres støtte noget, vi i truppen er glade og stolte af. Mon ikke vi har den “den blå bølge” med på lørdag.

Hvilke styrker har jeres modstander, og hvordan skal I undgå, at de kommer til udtryk?
Vi skal være opmærksomme på vores defensive omstillinger. Vi er et hold, der ofte har bolden meget, og det vil vi rigtig gerne, men det betyder også, vi skal kunne håndtere boldtab med mange spillere foran bolden. Det er noget, vi skal have styr på lørdag.

Har det hårde kampprogram sat sit præg i truppen, og hvordan kommer det til at påvirke opgøret?
Selvfølgelig er vi da mærket, men det er vel alle Danmarksserie-hold, så det er hverken en undskyldning eller noget, vi skal pibe over. Vi er heldigvis i den privilegeret situation, at vi har en rigtig stærk talentafdeling, der kan bidrage med spillere, der kan gå ind at indtage nøgleroller på holdet på ingen tid, som også kunne ses ved vores U19-spiller Anton Barlachs flotte præstation den seneste lørdag.

Kommende kamp:
Modstander: Fremad Valby
Kampsted: Fremad Valby
Dato & klokkeslæt: Lørdag 12. juni klokken 12

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]