Danmarksserien Pulje 2

Greve-træner: Vi afventer en ny melding fra myndighederne

Greve – Foto – Greve

Hvor og hvornår starter I forberedelserne til den nye sæson, og på hvilket tidspunkt skal I træne?
I øjeblikket er Greve Fodbold som klub lukket ned. Vi afventer en ny melding fra myndighederne, i forhold til hvordan forsamlingsloftet efter den 17. januar ser ud. Hvis vi efter den 17. januar fortsætter med et forsamlingsloft på fem personer, forventer vi at igangsætte tiltag, som gør, at vi kan træne fire spillere plus en træner ad gangen. Vi skulle egentligt være startet den 5 januar, men må nu væbne os med tålmodighed, før vi kan lave holdtræning igen.

Har I nogle faste traditioner, og hvordan påvirker corona-restriktionerne disse?
Vi har som sådan ikke nogle faste traditioner. Det er klart, at corona-restriktionerne ikke kun har sat det fodboldfaglige på pause, men også det sociale. Lige nu går vi bare og glæder os til at måtte træne igen med alle mand samtidigt.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når I starter forberedelserne til forårssæsonen?
Formen plejer at være god. Drengene er disciplinerede til at passe deres træningsprogrammer. Det er klart, at vi gennemfører fysiske tests, når de møder ind igen for at være sikre på vores fornemmelse.

Hvem er træner, og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
Teamet til forårssæsonen ser således ud:
Træner: Anton Moestrup
Assistenttræner: Benjamin Leisvig
Målmandstræner: Rashad Alnidawi
Videoanalytiker: Morten Olsen
Teammanger: Dennis Hald Olsen
Holdleder: Jens-Kristian Hansen
Fysioterapeut: Louise Hansen

Vi kommer derudover til at tilknytte en yderligere assistenttræner.

Er der én person i jeres klub, du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben, og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Der er ingen tvivl om, at vores holdleder Jens-Kristian laver et kæmpe arbejde for holdet og har gjort det igennem mange år. Ud over at have styr på alt det praktiske, så er han også altid god for en snak om stort og småt. Han er virkelig en person, som er med til at skabe en dejlig stemning i omklædningsrummet.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DKHAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]