Jylland Serie 1 Pulje 7

Gundersted-cheftræner: Vi havde marginalerne med os

FOTO: Gundersted IF

Hvad afgjorde kampen, og hvorfor?
Marginaler og individuel klasse afgjorde kampen i en meget tæt og spændende play-off-kamp imod Hornum IF.

Er kampens resultat retvisende, og hvorfor?
På trods af diverse tvivlskendelser, synes jeg stadigvæk, at resultatet er helt retvisende. Hornum kom flot foran 1-0, på en omstilling efter 20 minutter. Et våben vi var opmærksomme på, men det glippede en enkelt gang. Om bolden var ude over baglinjen, vil jeg lade stå til det uvisse. Jeg stod for langt fra situationen. Jeg kan kun fortælle, hvad mine spillere fortalte mig. Vi havde bolden 80% af tiden, og Hornums betonforsvar var svært at spille igennem. Heldigvis havde vi andre våben i posen, og vi scorede på en dødbold til 1-1 efter 37 minutter. En sukker bold af Søren Munk og Kasper Haldrup headede den sikkert ind. Havde vi haft den sidste skarphed, havde det ikke været ufortjent hvis vi var gået til pausen 3-1. I anden halvleg havde vi marginalerne med os. I stedet for et mørkegult til os fik Hornum to hurtige advarsler. Det trættede dem. Igen havde vi store dele af spillet. Efter flere flotte angreb, et dobbelt skud på stolpen, og en klasse redning fra Hornums målmand Mikkel. Lykkedes det endelig efter et tidligt indlæg fra Søren Munk, hvor vores topscorer Rene Nuggi Petersen headede den flot og præcist i det lange hjørne til 2-1 efter 78 minutter.

Hvad gør resultatet for jeres placering i tabellen?
Resultatet gør, at vi holder vores målsætning og bliver fuldt fortjent i Serie 1.

Er du tilfreds med opbakningen til spillerne?
En fantastisk eftermiddag på Freja Park med 300 tilskuere. Det er ikke hver dag, at vi oplever dette. Så ja, tusind tak til alle dem der tog sig tid til at se os lørdag eftermiddag.

Seneste kamp:
Modstander: Hornum IF
Resultat: 2-1-sejr til Gundersted IF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED