top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 2 Pulje 4

HÅBER PÅ MINDST 1 MÅL ELLER 1 ASSIST I HVER KAMP UDTALER SORØ-PROFIL

FOTO: Morten Petersen, Sorø Freja

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Det er et rimeligt jævnt niveau. Suså er det bedste hold vi mødte, og de ligger ”kun” nummer to som oprykker.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Vi har en del spændende unge i truppen, men jeg ser gerne vores allerede stærke målmand, Daniel Hansen, stå et forår af høj klasse, så modstandernes angribere bliver uskarpe. Kollektivet er klart stjernen i Sorø for at vi kan præsterer, men jeg nyder virkelig at spille med fx Emil Hansen og Benjamin Hansen, som er rigtig dygtige fodboldspillere som har en stor vindermentalitet.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Som udgangspunkt vil vi være tro imod det vi øver og implementer til træningerne, men vi heller ikke være naive ifht vores modstanderes styrker hvis det kræver en taktisk eller anderledes tilgang til nogle kampe.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Som hold skal vi have point nok til vi forsat er en serie II klub efter sommerferien. Personligt, forventer jeg at jeg som en af de ældste går forrest med benhårdt arbejde for holdkammerater og at jeg som offensivspiller kan bidrage med mindst et mål eller assist pr. kamp jeg er med i.