Jylland Serie 2 Pulje 14

Hanstholm har det svært mod Hurup

Hanstholm Hanstholm

Hvilket hold har I det historisk svært mod?
Der vil jeg helt klart pege på Hurup.

Hvorfor tror du, det er svært for jer at spille mod dem?
Godt spørgsmål. Men jeg tror det er fordi Hurup meget fysiske i deres spil, som gør at vi, og mange andre hold har svært ved at vinde over dem, når de samtidig kan holde et konstant tempo over 90 minutter som er svær at modstå, hvor teknik og fodboldfærdigheder kommer i anden række. Og så er der det, at det er et lokalopgør hvor de giver sig nogle procenter ekstra i alt det de foretager sig på banen.

Hvem har de bedste faciliteter, når man møder op som udehold?
Det syntes jeg MorsØ har, deres omklædnings faciliteter. Men på andre parametre, er det Aulum.

Hvad gør dem gode?
Jamen det at de har gode omklædnings forhold, med nogle store omklædningsrum hvor man ikke skal sidde ovenpå hinanden og klæde om, ligesom vi skal i vores omklædningsrum hjemme i Hanstholm. Aulum er sted, hvor forholdene omkring kampbane, klubhus/cafeteria, og andet, er i en standard som ikke findes mange steder.

Hvad gør I for at byde jeres modstander velkommen, når de besøger jer?
Vi gør kke noget specielt. Men nu er vi generelt meget gæstfri i Hanstholm, og behandler vores gæster pænt, så det gør allerede en hel del. Og selvfølgelig er vi heller ikke for fine til at drikke en øl med modstanderen efter kampen.

Hvordan vil du beskrive den opbakning I har på hjemmebane?
Den er helt fantastisk med omkring 200 tilskuere, eller flere til hver hjemmekamp, og ses nok ikke mange andre steder på serie niveau.

Hvad betyder den for jer?
Den betyder ekstremt meget. Den er med til at gøre, at vi sjældent taber på hjemmebane, hvor vi altid giver os fuldt ud for ikke at skuffe de mange tilskuere, og betale tilbage for den store opbakning vi får.

Hvilket hold synes du har den bedste opbakning, udover jer selv selvfølgelig?
Det er nok Aulum jeg vil gå med på det punkt.

Hvorfor?
Jamen det er fordi Aulum også har nogle meget medlevende tilskuere, og mange af dem ligesom vi har i Hanstholm. Derudover virkede det til at de også har en kanon opbakning fra deres lokalområde, ligesom som vi har, som gør det muligt for klubben at udvikle sig på mange punkter.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]